Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOVISION: Πρωτοστατεί στην οδική ασφάλεια

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOVISION: Πρωτοστατεί στην οδική ασφάλεια

ΝΕΑ

AUTOVISION: Πρωτοστατεί στην οδική ασφάλεια

ΝΕΑ

Η ενημέρωση και η συμμετοχή σε δράσεις για νέους και όχι μόνο οδηγούς είναι βασικό στοιχείο για τη βελτίωση της ασφάλειας στους δρόμους της χώρας μας.

Advertisement
Advertisement

Η οδική ασφάλεια χρειάζεται την ευαισθητοποίηση όλων, ατόμων και εταιρειών, προκειμένου οι δρόμοι μας να γίνουν πιο ασφαλείς και να μειωθούν δραστικά τα ατυχήματα και οι αρνητικές συνέπειές τους.΄

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει πραγματικά κανείς, ενώ καθοριστικός παράγοντας είναι η κατάσταση των οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρα μας, τα οποία πρέπει να είναι σωστά συντηρημένα σε όλους τους τομείς. Από τα ελαστικά και την ανάρτησή τους, μέχρι τα φρένα, τα φώτα και τον κινητήρα τους, αλλά και τις εκπομπές ρύπων, προκειμένου η επιβάρυνση του περιβάλλοντος να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.

Ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο δεν προστατεύει μόνο τους επιβάτες του αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει, αλλά και τα άλλα μέλη της κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Η συντήρηση είναι όμως ο ένας παράγοντας. Ο άλλος είναι ο σωστός έλεγχος όλων των οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας προκειμένου να πιστοποιείται πως πραγματικά δεν παρουσιάζουν προβλήματα.

Εδώ ο ρόλος των ΚΤΕΟ είναι καθοριστικός και καταλυτικός και το ζητούμενο είναι οι έλεγχοι αυτοί να γίνονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Autovision είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με περισσότερα από 55 καταστήματα πανελλαδικά και έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της στα θέματα της οδικής ασφάλειας.

Advertisement

Ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρείας είναι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει διασφαλίζοντας σίγουρες και ασφαλείς διαδρομές στους οδηγούς. 

Το έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιμορφώνεται συνεχώς ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών προς τον πελάτη που εμπιστεύεται την AUTOVISION για την ασφάλεια του οχήματός του. Με αυτόν τον τρόπο βάζει το πρώτο της λιθαράκι στην οδική ασφάλεια και στη μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους.

Advertisement

Ιδιαίτερα στην περίπτωση που προγραμματίζεται η αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος μια επίσκεψη για εκούσιο έλεγχο στο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION μπορεί να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή μία εγγυημένη εικόνα για το εν λόγω όχημα.

Η εξειδικευμένη ομάδα ελεγκτών της AUTOVISION εγγυάται τον σωστό έλεγχο μέσω μιας στοχευμένης διαδικασίας.,και σε περίπτωση που εντοπιστεί κάτι που δεν λειτουργεί καλά και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά μας, επισημαίνουν άμεσα το πρόβλημα και συμβουλεύουν με ακρίβεια τον πελάτη για να προβεί στην διόρθωση του προβλήματος.

Ακόμα ένα στοιχείο που κάνει την AUTOVISION να ξεχωρίζει στον τομέα της οδικής ασφάλειας είναι οι συμβουλές που παρέχει μέσω των Social Media και την ιστοσελίδα της (www.autovision.gr). Οι συμβουλές έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζουμε την οδήγηση, την τήρηση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και φυσικά την σωστή εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων και όχι μόνο οδηγών πάνω στα θέματα οδικής ασφάλειας.

Advertisement

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η AUTOVISION συνεργάζεται και στηρίζει το ΕΚΑΒ, έχοντας αναλάβει τη φροντίδα των οχημάτων του, μέσω της παροχής δωρεάν τεχνικών ελέγχων . Τα οχήματα του ΕΚΑΒ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την κοινωνία και πρέπει πάντα να είναι σε τέλεια λειτουργική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση των οδηγών, των διασωστών και των μεταφερόμενων.

Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων, αλλά κυρίως ανθρώπων και εταιρειών που σχετίζονται άμεσα με το αυτοκίνητο. Η AUTOVISION είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών θέλοντας έμπρακτα να συμβάλει στην μείωση των ατυχημάτων και στην ομαλή λειτουργία στους δρόμους της χώρας μας.