Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΑUTOVISION και ΕΚΑΒ: Μαζί για την ασφάλεια και την άμεση παροχή βοήθειας

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΑUTOVISION και ΕΚΑΒ: Μαζί για την ασφάλεια και την άμεση παροχή βοήθειας

ΝΕΑ

ΑUTOVISION και ΕΚΑΒ: Μαζί για την ασφάλεια και την άμεση παροχή βοήθειας

ΝΕΑ

H AUTOVISION αναγνωρίζει το ζωτικό έργο του ΕΚΑΒ και δεσμεύεται να συμβάλλει στην απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων του.

Advertisement
Advertisement

Η ασφάλεια είναι με διαφορά η πιο σημαντική παράμετρος όταν μιλάμε για δρόμους και οχήματα. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, όπου τα ατυχήματα αποτελούν καθημερινότητα και η οδική ασφάλεια πολλές φορές περνά σε δεύτερη μοίρα.

Η φιλοσοφία της AUTOVISION ακριβώς εκεί επικεντρώνεται: στην ασφάλεια! Μία εταιρεία που ούτως ή άλλως, φροντίζει τα οχήματα των συμπολιτών μας να πληρούν τις προϋποθέσεις, όντας σωστά συντηρημένα και  σε άρτια τεχνική κατάσταση, για να μη διατρέχει κίνδυνο ούτε ο οδηγός ούτε ο περίγυρός του.

Τώρα, το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά προς αυτήν την κατεύθυνση, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας του με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας (ΕΚΑΒ) για τρία ακόμα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που σημαίνει ότι η AUTOVISION θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους, σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ. Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται τόσο τα ασθενοφόρα, όσο και οι μοτοσικλέτες, τα οποία είναι κρίσιμα για την άμεση παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Το έργο του ΕΚΑΒ είναι ως γνωστόν ζωτικής σημασίας. Ανεξαρτήτως κυκλοφορίας, μποτιλιαρίσματος και συνθηκών πρόκειται για τους ανθρώπους που θα τρέξουν πρώτοι, σε μία έκτακτη ανάγκη, για την περίθαλψη και τη φροντίδα μας.

Με τα οχήματά τους να κινούνται πολλές φορές στο όριο, θέλοντας να φτάσουν το συντομότερο στο εκάστοτε περιστατικό, κρίνεται απαραίτητο ο τεχνικός τους έλεγχος να είναι εξονυχιστικός και να γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Advertisement

Κάτι που το παρέχει στο 100% η AUTOVISION, η οποία δεσμεύεται να υποστηρίξει το κρίσιμο έργο του ΕΚΑΒ, προσφέροντας την τεχνογνωσία και τους πόρους της για να διασφαλίσει ότι τα οχήματα πληρούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Η AUTOVISION βάζει λοιπόν το δικό της «λιθαράκι» σε αυτό το υψίστης σημασίας για την υγεία επάγγελμα, νιώθοντας ασφαλώς πολύ υπερήφανη που μπορεί να συμβάλλει σε μία τόσο δύσκολη και απαιτητική δραστηριότητα.

Advertisement

Όντας λοιπόν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του ΕΚΑΒ για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια, η AUTOVISION μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Βασίλη Καραφέρη, δήλωσε:

«Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς που καθημερινά σώζουν ζωές. Με αυτή την πρωτοβουλία, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να υποστηρίξουμε το πολύτιμο έργο του ΕΚΑΒ».

Αποτελώντας μια εταιρεία-ορόσημο για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, με περισσότερα από 55 καταστήματα ανά την Ελλάδα και μία σειρά από ενέργειες που αποδεικνύουν την ευαισθητοποίηση της στην οδική ασφάλεια, η AUTOVISION αποδεικνύει και με αυτή τη συνεργασία τη δέσμευση της στην κοινωνική ευθύνη και την προσφορά στο κοινό καλό, αναδεικνύοντας τη σημασία της εταιρικής υπευθυνότητας και της συλλογικής προσπάθειας για ένα ασφαλέστερο και καλύτερο αύριο.

Advertisement