Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOVISION: 20 χρόνια κοινωνικής συνεισφοράς και επιτυχιών

Ελλάδα 17:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOVISION: 20 χρόνια κοινωνικής συνεισφοράς και επιτυχιών

ΝΕΑ

AUTOVISION: 20 χρόνια κοινωνικής συνεισφοράς και επιτυχιών

ΝΕΑ

Το 2024 αποτελεί μία χρονιά ορόσημο για την AUTOVISION, καθώς σηματοδοτεί δύο δεκαετίες αδιάλειπτης και απρόσκοπτης λειτουργίας και προσφοράς στον τομέα του τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Ήταν Μάιος του 2004 όταν η AUTOVISION ανέπτυξε και ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί ξεκίνησε η χάραξη της επιτυχίας η οποία και φάνηκε από νωρίς, με την εταιρεία σταδιακά να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σήμερα τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της σε όλη τη χώρα.

Στόχος της AUTOVISION ευθύς εξαρχής ήταν να κάνει την μετακίνηση, το ταξίδι και κάθε είδους διαδρομή, όσο πιο ασφαλή γίνεται, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη σημασία της οδικής συμπεριφοράς των πολιτών.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στο τελευταίο, το αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως. Τα 20 αυτά χρόνια λειτουργίας του μεγαλύτερου Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η εταιρεία να συνεισφέρει δυναμικά σε ότι έχει σχέση με την κοινωνική ευθύνη με ενέργειες που επικεντρώνονται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Μερικά παραδείγματα αυτών των δράσεων είναι η διενέργεια τεχνικών ελέγχων σε οχήματα από τα Παιδικά χωριά SOS, το Χαμόγελο του παιδιού, αλλά και δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε οχήματα του ΕΚΑΒ, μια ενέργεια που θα συνεχιστεί και για την τριετία που ακολουθεί.

Σε όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία και εν μέσω των πολύ επιδραστικών αυτών κινήσεων, η AUTOVISION τονίζει συνεχώς πως οι άνθρωποί της είναι η κινητήριος δύναμη για την ανάπτυξή της.

Advertisement

Για αυτό, επενδύει ουσιαστικά και συστηματικά στην επιλογή, εκπαίδευση, αξιολόγηση, διατήρηση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχοντας σταθερά ευκαιρίες σε νέους επαγγελματίες που θέλουν να είναι δημιουργικοί και να αποτελούν μέλος ενός υποδειγματικού συνόλου.

Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην αφοσίωση, στη δημιουργικότητα και στη τεχνογνωσία των ανθρώπων της, συνεπώς δε θα μπορούσε παρά να εξασφαλίζει συνεχώς πως οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα και ευχάριστα στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Advertisement

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το προσωπικό της εταιρείας από την επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου για τη γιορτή των 20 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας της AUTOVISION.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση, κάθε εργαζόμενος παρευρέθηκε παρέα με τον ή τη συνοδό του, ενώ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τους συναδέλφους τους σε ένα πιο χαλαρό κλίμα και να διασκεδάσουν από κοινού σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Η AUTOVISION δεσμεύεται να συνεχίσει την προσφορά της στον τομέα της οδικής ασφάλειας, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement