Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi χωρίς τους τέσσερις δακτύλιους!

Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi χωρίς τους τέσσερις δακτύλιους!

ΝΕΑ

Audi χωρίς τους τέσσερις δακτύλιους!

ΝΕΑ

Η ιστορία των αυτοκινητοβιομηχανιών συνδέεται άμεσα με το λογότυπό τους. Αυτό που φημολογείται ότι πάει να γίνει στην Κίνα, είναι πολύ περίεργο.

Advertisement
Advertisement

Tα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Audi, που αναπτύχθηκαν στην Κίνα για την εγχώρια αγορά δεν θα χρησιμοποιούν το εμβληματικό λογότυπο των τεσσάρων δακτυλίων της αυτοκινητοβιομηχανίας!

Η απόφαση οφείλεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη χρήση της αρχιτεκτονικής αυτοκινήτων που αναπτύχθηκε από κοινού με την SAIC και την αυξημένη εξάρτηση από τοπικούς προμηθευτές και τεχνολογίες. Καθώς, επίσης και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει τελική απόφαση για την επωνυμία αυτών των μοντέλων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό, εάν η νέα σειρά, η οποία φέρει την κωδική ονομασία “Purple” εσωτερικά, θα είχε διαφορετικό λογότυπο ή θα έφερε απλώς το όνομα Audi στα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο για τη εν λόγω γκάμα, πρόκειται να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο, όταν η Audi θα αποκαλύψει τις σχετικές λεπτομέρειες, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, με τη σημαντική σημείωση ότι έχουν προγραμματιστεί εννέα μοντέλα μέχρι το 2030.

Οι πληροφοριοδότες αρνήθηκαν να κατονομαστούν καθώς, η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει δημοσιοποιήσει τα σχέδια. Η Audi, η οποία ανήκει στον όμιλο Volkswagen, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, πέραν του ότι όλα αυτά είναι «εικασίες». Από την άλλη, η SAIC ανέφερε σε δήλωσή της στο Reuters ότι τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, θα είναι “αληθινά Audi. με αυθεντικό το DNA της γερμανικής μάρκας”.