Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου online ή με Ασφαλιστικό Σύμβουλο: Tips από τους NÕS INSURANCE experts

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ασφάλεια αυτοκινήτου online ή με Ασφαλιστικό Σύμβουλο: Tips από τους NÕS INSURANCE experts

ΝΕΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου online ή με Ασφαλιστικό Σύμβουλο: Tips από τους NÕS INSURANCE experts

ΝΕΑ

Η ασφάλεια αυτοκινήτου online μπορεί να παρέχει ταχύτητα σε ό,τι αφορά στη διαδικασία και να αποτελεί συχνά μια βολική και «εύκολη» επιλογή, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επισκιάσει την προσωπική επαφή ενός ασφαλιστικού συμβούλου, όπως είναι οι εξειδικευμένοι της NÕS INSURANCE.

Αρχικά τι είναι η online ασφάλεια αυτοκινήτου;

Advertisement
Advertisement

Οι online ασφάλειες αυτοκινήτου, αφορούν κυρίως τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που μπορεί πλέον να κάνει κάποιος αυτόνομα από το διαδίκτυο, χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Συμβουλές από τους NÕS INSURANCE experts για να αποφύγεις τις «παγίδες»

Ωστόσο, οι συμβουλές από τους experts της NÕS INSURANCE SERVICES είναι οι κατάλληλες προκειμένου να αποφύγεις τις «παγίδες» και τα «ψιλά γράμματα».

Συνήθως στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία και εκεί οι ειδικοί της NÕS INSURANCE υπερέχουν σαφώς μιας απρόσωπης online ασφάλειας αυτοκινήτου. Οι NÕS INSURANCE experts συμβουλεύουν έγκυρα και έγκαιρα τον πελάτη για όλα όσα πρέπει να προσέξει κάποιος που κάνει online ασφάλεια αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι για παράδειγμα, η ιστορικότητα της εταιρείας και η άμεση αποζημίωση.

Τα πλεονεκτήματα που έχει η συνεργασία με ασφαλιστικό σύμβουλο!

Οι ειδικοί της NÕS INSURANCE συμβουλεύουν και προειδοποιούν να αποφύγεις τις εντυπωσιακά χαμηλές τιμές που ναι μεν προκαλούν τον πελάτη να ενδώσει, αλλά μπορεί να ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν γνωρίζει, σε ό,τι αφορά την ανταποδοτικότητα.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που απαιτείται να λάβεις υπόψη σου και το επισημαίνουν οι NÕS INSURANCE experts είναι οι ασφαλιστικές υπηρεσίες όπως επίσης και οι πρόσθετες καλύψεις που μπορεί επιμελώς να κρύβει η online ασφάλιση αυτοκινήτου. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα «ψιλά» γράμματα των πρόσθετων καλύψεων, φρόντισε να έχεις ασφάλεια οδικής βοήθειας, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δε θεωρείται δεδομένη.

Advertisement

Γι’ αυτό τον λόγο όμως υπάρχει η ασπίδα προστασίας μέσω της επικοινωνίας με τη NÕS Insurance Services. Υπάρχουν σαφή πλεονεκτήματα που έχει η συνεργασία με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της NÕS INSURANCE, σε σχέση με την «τυφλή» online ασφάλιση αυτοκινήτου. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην πράξη που το αποδεικνύουν.

Ασφάλεια αυτοκινήτου online VS με σύμβουλο, τελικά ποια να προτιμήσεις;

Η προσωπική σχέση και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσει ο πελάτης με τον άνθρωπο της εταιρίας βαρύνει ακόμη περισσότερο τη ζυγαριά υπέρ της ανθρώπινης συνεργασίας. Επίσης, σε οποιαδήποτε απορία ή αναποδιά, ο άνθρωπος της NÕS INSURANCE είναι πάντα εκεί προκειμένου να προσφέρει λύση, διώχνοντας το άγχος και την αβεβαιότητα από τον πελάτη.

Advertisement

Κατόπιν, υπάρχουν και οι προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει ο έμπειρος ειδικός της εταιρίας σε σχέση με την online ασφάλιση αυτοκινήτου. Δηλαδή να προσαρμόσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη αλλά και των περίπλοκων αναγκών του.

Τέλος, η άμεση υποστήριξη και καθοδήγηση των ανθρώπων της NÕS INSURANCE προς τον πελάτη, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με μια τυπική ψυχρή διαδικασία πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, η οποία πολλές φορές μπορεί να κρύβει σημαντικές ατέλειες.

Γιατί NÕS INSURANCE SERVICES σημαίνει ασφάλεια με πρόσωπο!

Μπορεί η online ασφάλεια αυτοκινήτου να είναι η τάση των ημερών. Ωστόσο, όταν υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο, όπως της NÕS INSURANCE Services σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα μέχρι τα Επτάνησα, μπορεί να σε υποστηρίξει πάντα και παντού. Και από τη στιγμή που 2.000 έμπειροι ασφαλιστικοί πράκτορες είναι στη διάθεσή σου, τότε καλύτερα να προτιμήσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που θα νιώθεις σιγουριά, χωρίς τα όποια «κρυφά» σημεία της.

Advertisement

Η NÕS Insurance Services παρέχει ευέλικτες επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης, διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό πως οι ιδιοκτήτες τους προστατεύονται με επάρκεια στην καθημερινότητα των διαδρομών τους. Δεν είναι τυχαίο πως επέλεξαν τη NÕS INSURANCE 300.000 απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες.

Η NÕS ασφαλιστική εταιρία είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 πράκτορες, έχοντας μάλιστα παρουσία σε όλη τη χώρα.
Υπάρχει ένα δίκτυο με σταθερούς συνεργάτες της NÕS INSURANCE στο 95% της ελληνικής επικράτειας.

Με την εγγύηση της NÕS Insurance Ασφαλιστικής

Τα εξειδικευμένα στελέχη με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς εγγυώνται την ασφάλεια που εισπράττει ο πελάτης κάθε φορά που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το Α και το Ω στη σημερινή εποχή.

Οι βασικές παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του κόστους ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι η ηλικία του οδηγού, τα χαρακτηριστικά του οχήματος (κυβικά, ιπποδύναμη, αξία οχήματος, έτος κατασκευής), η χρήση του οχήματος (Ε.Ι.Χ., Μοτοσυκλέτα, Φορτηγό, το ιστορικό ζημιών, η γεωγραφική περιφέρεια στην οποία το όχημα συνήθως κυκλοφορεί, κ.τ.λ.

Κάθε νέα συνεργασία δομείται με βάση την πίστη στις προσωπικές σχέσεις τις οποίες υποστηρίζει η NÕS ασφαλιστική για περισσότερες από 3 δεκαετίες στην ασφαλιστική αγορά. Σημειώστε πως η NÕS διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών και στην εύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας κατέχουν την απαραίτητη ακαδημαϊκή κατάρτιση, διαθέτουν την τεχνογνωσία στον ασφαλιστικό τομέα για να δίνουν την καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση. Η ανθρωποκεντρική λειτουργία της NÕS δημιούργησε μια μοναδική ομάδα με αναμφισβήτητη ικανότητα στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων, ενεργώντας με διαφάνεια, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι άνθρωποι της NÕS INSURANCE SERVICES εστιάζουν στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη και βρίσκονται διαρκώς δίπλα του προκειμένου να του λύσουν κάθε δυνατή απορία σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου, αλλά και πιθανές παγίδες που πιθανόν κρύβονται πίσω από τη σχετική διαδικασία. Πηγαίνεις στα σίγουρα, εμπιστεύεσαι τη NÕS INSURANCE SERVICES, την ασφαλιστική που φροντίζει για σένα πριν από σένα.