Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρχισε η μελέτη για το Fly over στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρχισε η μελέτη για το Fly over στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Άρχισε η μελέτη για το Fly over στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Η τήρηση του χρονοδιαγράμματος, αλλά και το πως θα επηρεάσουν τα έργα την καθημερινότητα της πόλης, στην πρώτη γραμμή.

Advertisement
Advertisement

Η άμεση εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, αποφασίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Τη μέριμνα για τη μελέτη, η οποία θα εμπλουτίζεται με επικαιροποιημένα στοιχεία, αναλαμβάνει ο ΟΣΕΘ. Η μελέτη θα καταγράψει τις μετακινήσεις που γίνονται στην πόλη, θα αναδείξει τις πραγματικές ανάγκες του συγκοινωνιακού έργου όπως αυτές αποτυπώνονται στην καθημερινότητα και θα προτείνει διαχειριστικές παρεμβάσεις με χρονική κλιμάκωση.

Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που δρομολογούνται άμεσα, ώστε να ξεκινήσει ομαλά η κατασκευή του Fly Over και να μειωθούν οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις λόγω του φόρτου, που θα δεχθούν τους επόμενους μήνες, οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για το σχέδιο υλοποίησης του έργου και κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες να μεριμνήσουν για την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε η υλοποίηση του έργου, το οποίο με την παράδοσή του θα προσφέρει ανάσες στο κυκλοφοριακό της πόλης, να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο την καθημερινότητα των πολιτών.

Οι συνεδριάσεις -ενημερώσεις για την πορεία της διεξαγωγής των έργων και για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρόστιμα μαμούθ στους πονηρούληδες εκδρομείς
Προχωρούν τα έργα στην Παραλιακή
Οριστικό: Ανοίγει ο νέος Ε65 προς Αθήνα