ΝΕΑ

Απίστευτο: Οδηγός φορτηγού κρέμεται για ώρες από γέφυρα! (+video)

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Οδηγός φορτηγού κρέμεται για ώρες από γέφυρα! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: Οδηγός φορτηγού κρέμεται για ώρες από γέφυρα! (+video)

ΝΕΑ

Τύχη βουνό είχε η οδηγός ενός φορτηγού η οποία βρέθηκε σε μία εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή της θέση.

Advertisement
Advertisement

Μια οδηγός φορτηγού έζησε μια οδυνηρή δοκιμασία την 1η Μαρτίου, όταν ένα ατύχημα την άφησε να κρέμεται επί ώρες 30 μέτρα πάνω από τον ποταμό Οχάιο.

Το υλικό από την κάμερα του φορτηγού ήρθε τώρα στην επιφάνεια, καταγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές του δυστυχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στη γέφυρα George Rogers Clark Memorial Bridge. Η Σίντεϊ Τόμας, 26 ετών, οδηγούσε το φορτηγό όταν ο 33χρονος Τρέβορ Μπράνμπαμ, που οδηγούσε ένα φορτηγό pickup στις αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας, έπεσε από πίσω σε ένα ακινητοποιημένο όχημα και στη συνέχεια στράφηκε στην πορεία της.

Advertisement
Advertisement

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Μπράνμπαμ έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και έκανε σφήνες πριν από τη σύγκρουση.

Κατά τη σύγκρουση, το φορτηγό της Τόμας παρασύρθηκε έντονα προς τα αριστερά. Παρά τις προσπάθειές της να ελέγξει το όχημα, το φορτηγό πέρασε στις αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας, διέσχισε το κεντρικό διάζωμα και κρεμάστηκε πάνω από την άκρη της γέφυρας.

Το ρυμουλκούμενο του φορτηγού κόλλησε στα στηρίγματα της γέφυρας, αποτρέποντας τη βουτιά του στο ποτάμι από κάτω. Οι διασώστες κατέβηκαν τελικά στην Τόμας από ψηλά με ελικόπτερο και μετά από ώρες την απεγκλώβισαν με ασφάλεια από αυτή την δυσάρεστη θέση.

Advertisement

Αναλογιζόμενη το περιστατικό, η Τόμας δήλωσε: «Όταν πέρασα μέσα από το κιγκλίδωμα, σκέφτηκα: «Αυτός είναι ένας τρελός τρόπος για να πεθάνει κανείς». Περιέγραψε ότι έχασε τον έλεγχο αφού η πρόσκρουση κατέστρεψε την ανάρτησή της.

Η δικαστική υπόθεση που ακολούθησε το δυστύχημα έφερε στο φως νέες λεπτομέρειες. Ο Μπράνμπαμ, ο οποίος οδηγούσε με αναστολή της άδειας οδήγησης, αντιμετωπίζει τώρα πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης εκ προθέσεως κινδύνου.

Advertisement