Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Anquan AV: Μία μοναδική εμπειρία ήχου και εικόνας

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Anquan AV: Μία μοναδική εμπειρία ήχου και εικόνας

ΝΕΑ

Anquan AV: Μία μοναδική εμπειρία ήχου και εικόνας

ΝΕΑ

Την Tετάρτη 19 Ιουνίου 2024, το ολοκαίνουριο Experience Centre της Anquan AV, ανοίγει τις πόρτες του και παρουσιάζει την τεχνολογία των εταιριών αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων του Experience Centre της Anquan AV στα Γλυκά Νερά, εξειδικευμένα στελέχη από 16 κατασκευαστές συστημάτων ήχου και εικόνας θα πραγματοποιήσουν exclusive παρουσιάσεις και demo για τους λάτρεις του καλού ήχου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή ευκαιρία επαφής με τους ανθρώπους που δημιουργούν την τεχνολογία, οι οποίοι θα μεταφέρουν στο κοινό της Anquan AV τις γνώσεις τους γύρω από τον ήχο και τις σχετικές τεχνολογικές εξελίξεις.

Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον ολοκαίνουριο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα χώρο Anquan AV Experience Center, στον οποίον συνυπάρχει μια τεράστια ποικιλία ακουστικών προτάσεων, καθώς και high end και lifestyle επιλογών.

Advertisement
Advertisement

Ο πολυτελέστατος και ηχητικά μελετημένος χώρος του Anquan AV Experience Center, διαθέτει τρεις μεγάλες αίθουσες ακρόασης, καθώς και ένα εντυπωσιακό roof για τις ηχητικές προτάσεις εξωτερικού χώρου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ολοκαίνουργια ηχεία Stradivari G2 Anniversary Edition της Sonus Faber, μαζί με τους ηλεκτρονικούς McIntosh C12000 (προενισχυτές) και McIntosh MC611 (μονομπλόκ), καθώς και τη νέα σειρά North Collection της καναδικής Moon.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια των ultra high-end ηχείων Plural Evo της Zellaton και των ηχείων YG Summit της νέας σειράς που δημιούργησε η Peaks, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε και το εντυπωσιaκό Beolab 90 της Bang & Olufsen.

Advertisement

Ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος Dolby Atmos με 9.4.8 ενισχυτικά κανάλια και ηχεία Lyngdorf περιμένει τους φίλους του immersive ήχου και της μεγάλης εικόνας. Στην αίθουσα, κυρίαρχη θέση έχει ο μεγάλος προβολέας Nero 4 Gold της SIM2, ο οποίος θα προβάλει σε οθόνη της Screen Innovations.

Οι λάτρεις του ήχου υψηλών προδιαγραφών θα έρθουν σε επαφή με τις καινούριες σειρές ηχείων Audiovector και Cabasse, με το κορυφαίο Canton Reference, που έρχεται από την Γερμανία αποκλειστικά για την εκδήλωση, τα νέα καλώδια Siltech και Crystal Cables, ενώ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το DAC streamer Helios της Ελβετικής Weiss, ίσως το κορυφαίο στο είδος του παγκοσμίως.

Advertisement

Επιπλέον, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενημερώσεων, θα παρουσιαστούν σε συστοιχίες τα subwoofer Carbon Special της REL Acoustics. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς περιλαμβάνουν επιδείξεις εγκατάστασης ηχείων και custom integration.

Τέλος, στο Anquan AV Experience Center οι λάτρεις του αναλογικού ήχου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υψηλού επιπέδου phono stage πικάπ των Brinkmann και McIntosh.

Στους χώρους του Anquan AV Experience Center θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες των εκπροσώπων των κατασκευαστών. Το πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00, έχει ως εξής:

  • 17:00 REL Acoustics
  • 17:45 Moon by Simaudio
  • 17:45 Lyngdorf (RoomPerfect)
  • 17:50 Brinkmann
  • 18:30 Zellaton
  • 18:30 ΥG Acoustics
  • 18:30 Lyngdorf (home-theatre)
  • 19:15 Garvan Acoustics
  • 19:15 Audiovector
  • 20:00 McIntosh και Sonus faber
  • 20:00 Cambridge Audio
  • 20:45 HRS
  • 21:15 Cabasse
  • 21:15 Siltech και Crystal Cable
Advertisement