Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου: Οι λόγοι για να καλέσεις σήμερα τη NÕS INSURANCE!

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου: Οι λόγοι για να καλέσεις σήμερα τη NÕS INSURANCE!

ΝΕΑ

Ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου: Οι λόγοι για να καλέσεις σήμερα τη NÕS INSURANCE!

ΝΕΑ

Η έγκαιρη ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου έχει στόχο να καλύψει εσένα και όλους τους άλλους στον δρόμο από κάθε είδους ατυχή συμβάντα.

Advertisement
Advertisement

Εάν θέλουμε να αποκαλούμαστε συνεπείς και συνειδητοποιημένοι οδηγοί, θα πρέπει να ανανεώσουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου μας προτού αυτή λήξει. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς λήγει και τι ισχύει όταν συμβεί αυτό.

Τι μπορεί να συμβεί αν καθυστερήσεις την ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου

Στην περίπτωση που η ασφάλεια αυτοκινήτου λήξει, ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν αστειεύεται καθόλου. Αν δεν ανανεώσεις την ασφάλεια εγκαίρως, θεωρείσαι αυτομάτως παράνομος. Περίοδος χάριτος δεν υπάρχει, ούτε η δυνατότητα πληρωμής αναδρομικά. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχεις πληρώσει την ασφάλεια, από την στιγμή που λήγει το προηγούμενο συμβόλαιο θεωρείσαι ανασφάλιστος για το σύστημα.

Και έπεται συνέχεια σε ότι αφορά στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι είσαι ανασφάλιστος καταγράφεται στο Κέντρο Πληροφοριών. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να κινηθείς στο οδικό δίκτυο. Αν σε εντοπίσει η αστυνομία, η παράβαση συνοδεύεται από πρόστιμο. Το χρηματικό πρόστιμο ακολουθεί αφαίρεση πινακίδων, της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.

Που βλέπεις αν το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένο [Οδηγός για οδηγούς]

Advertisement
Advertisement

Σε περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα, τότε οι κυρώσεις είναι ακόμη πιο αυστηρές, επισύροντας αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δυο έτη. Τώρα, για να προλάβεις τα χειρότερα μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις πότε λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, αρκεί να επισκεφτείς την πλατφόρμα του κέντρου πληροφοριών.

Σκέψου επίσης πως στην περίπτωση που λήξει η ασφάλεια αυτοκινήτου, για να ασφαλίσεις εκ νέου το αυτοκίνητό σου, πρέπει πρώτα να πληρώσεις το ποσό του προστίμου εντός του χρονικού πλαισίου που αναγράφεται στο παράβολο και το οποίο εμφανίζεται στο TaxisNet.

Λήγει η ασφάλειά αυτοκινήτου σου: Οι λόγοι να την ανανεώσεις με τη NÕS INSURANCE

Γιατί όμως να μπεις σε αυτή την διαδικασία, όταν μπορείς να ανανεώσεις έγκαιρα και εύκολα, στην καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, τη NÕS INSURANCE SERVICES, στην οποία θα συναντήσεις τα πιο αξιόπιστα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σου ανάγκες.

Advertisement

Οι λόγοι για τους οποίους θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος εάν ανανεώσεις έγκαιρα την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου στη NÕS INSURANCE SERVICES είναι πολλοί και αφορούν αρχικά τις εξατομικευμένες λύσεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου. Με άλλα λόγια, εσύ επιλέγεις τι ακριβώς σε εξυπηρετεί στην ασφάλεια αυτοκινήτου, προτού προχωρήσεις στη σύναψη του συμβολαίου. Εσύ θέτεις τους ευνοϊκούς όρους, με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Επίσης, μόνο εδώ θα βρεις ανταγωνιστικά ασφάλιστρα στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Σκοπός είναι να ασφαλίσεις αξιόπιστα το αυτοκίνητο σου δίχως να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το κυριότερο, δεν θα το μετανιώσεις, γιατί το ποσοστό ανταποδοτικότητας είναι πραγματικά πολύ υψηλό.

Advertisement

Δεν μπορείς φυσικά να αγνοήσεις και τις πολύ σημαντικές προσφορές που προτείνει η NÕS INSURANCE SERVICES για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν εκπτώσεις για πολυτέκνους, ανέργους, ένστολους και αγρότες, ούτως ώστε αρκετές κοινωνικές ομάδες να επωφελούνται από την επιλογή που έκαναν.

Την αμέριστη εμπιστοσύνη στη NÕS INSURANCE SERVICES και τις πληρέστερες ασφαλιστικές υπηρεσίες της, αποδεικνύουν οι περισσότεροι από 300.000 ευχαριστημένοι πελάτες, σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Με περισσότερους από 2.000 σταθερούς συνεργάτες στο δυναμικό της, η NÕS INSURANCE SERVICES εγγυάται πως καλύπτει εσάς και το αυτοκίνητό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, ένας έμπειρος συνεργάτης, σάς περιμένει προκειμένου να λύσει κάθε δικό σας θέμα. Μην ξεχάσουμε βέβαια και το ολοκληρωμένο δίκτυο εξειδικευμένων γιατρών “Experts Opinion”, οι οποίοι είναι πάντα εκεί σε επαγρύπνηση με σκοπό να προσφέρουν τα “φώτα” τους σε κάθε δική σας απορία.

Advertisement

Το δίκτυο της NÕS INSURANCE SERVICES αποτελείται από πραγματογνώμονες και 750 συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, στηρίζει τους πελάτες που φρόντισαν έγκαιρα να ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους και με αυτό τον τρόπο να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Επειδή στους ελληνικούς δρόμους το απρόσμενο και το απροσδόκητο πρωταγωνιστούν, υπάρχει τρόπος να νιώθεις σίγουρος και το σημαντικότερο, πάντα ασφαλής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η NÕS INSURANCE SERVICES δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Ενδεικτικό για αυτό είναι πως 51 συνολικά έμπειροι δικηγόροι βρίσκονται στο πλευρό του πελάτη για παν ενδεχόμενο, έτοιμοι μάλιστα να του αναλύσουν ακόμη και την παραμικρή νομική λεπτομέρεια .

Μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών της, σας παρέχει παράλληλα την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας. Η κάλυψη της εξασφαλίζει την επιτόπου επισκευή του οχήματος ή την άμεση μεταφορά του σε συνεργείο.

Οι δωρεάν συμβουλές και η υποστήριξη ενισχύονται από το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης συνεργατών σε περίπτωση ζημίας και παροχής άμεσης βοήθειας. Η δέσμευση της NÕS INSURANCE SERVICES για προσβασιμότητα αποδεικνύεται έμπρακτα από την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων, εξασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο πως οι ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται άμεσα.

Έπειτα, είναι και οι άμεσες διαδικασίες αποζημίωσης. Η NÕS INSURANCE SERVICES διαθέτει ένα από τα καλύτερα οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με εξειδικευμένο δίκτυο, εμπειρογνώμονες και συνεργαζόμενα συνεργεία, εξασφαλίζει γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και άμεσες αποζημιώσεις. Αυτή η δέσμευση είναι που κρατά αμείωτη την ικανοποίηση των πελατών και υπογραμμίζει την προτεραιότητα της εταιρείας να παρέχει άριστη υποστήριξη με τον πιο απλό, γρήγορο αλλά και ιδανικό τρόπο.

Η NÕS INSURANCE SERVICES αποτελεί χωρίς περιστροφές την ασφαλή επιλογή τόσο στην ασφάλιση του επιβατικού σας οχήματος όσο και του επαγγελματικού σας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστικών καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα όπως είναι η κάλυψη ιδίων ζημιών (μικτή ασφάλιση), η κάλυψη ολικής και μερικής κλοπής, η κάλυψη πυρκαγιάς, η κάλυψη των ζημιών στο αυτοκίνητο από φυσικά φαινόμενα, η κάλυψη ζημιών από τρομοκρατικές ενέργειες και κακόβουλες ενέργειες τρίτων, η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, η κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν από ανασφάλιστο όχημα, η κάλυψη οδικής βοήθειας, η κάλυψη νομικής προστασίας, η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού, αλλά και η κάλυψη φροντίδας ατυχήματος.

NÕS INSURANCE, για ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Η NÕS INSURANCE αποτελεί την δική σου ασφαλιστική εταιρεία που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον πελάτη και στην ανανέωση ασφάλειας αυτοκινήτου. Σε αυτό τον αριθμό +30 210 9309 300 υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με την NÕS INSURANCE με στόχο να ανανεώσεις την ασφάλεια σου, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.