Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανακαλύψτε σήμερα τις μοναδικές προσφορές για όλα τα Citroёn

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακαλύψτε σήμερα τις μοναδικές προσφορές για όλα τα Citroёn

ΝΕΑ

Ανακαλύψτε σήμερα τις μοναδικές προσφορές για όλα τα Citroёn

ΝΕΑ

Η Citroёn προσφέρει ευέλικτες λύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα για κάθε μοντέλο της γκάμας της. Μάθετε τα πάντα για αυτά στα επίσημα σημεία πώλησης Citroen. Ακόμη το σκέπτεστε;

Advertisement
Advertisement

Η Citroёn είναι γνωστή για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας μοντέλα που συνδυάζουν την τεχνολογία, την άνεση και την αισθητική.

Στην γκάμα της Citroën, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις, από κομψά και πρακτικά αυτοκίνητα πόλης μέχρι πολυτελή και ευρύχωρα SUV.

Τα μοντέλα της Citroën διακρίνονται για την πρωτοποριακή τους σχεδίαση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση των επιβατών, προσφέροντας άνετα καθίσματα, ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Ανακαλύψτε σήμερα τα μοντέλα της Citroën στο επίσημο δίκτυο διανομέων και ενημερωθείτε για την ισχύουσα εμπορική πολιτική. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα νέα μοντέλα, να ανακαλύψετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και να λάβετε εξατομικευμένες προσφορές που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ποιότητα και την καινοτομία της Citroën. Επισκεφθείτε τους επίσημους διανομείς και ανακαλύψτε το επόμενο αυτοκίνητό σας με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μόνο η Citroën μπορεί να προσφέρει.

Τα προνόμια και οι προσφορές ισχύουν για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross, ενώ πέραν των παραπάνω, να τονιστεί ότι η Citroёn προσφέρει παράλληλα 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroёn πανελλαδικά. Ας θυμηθούμε στα γρήγορα τα μοντέλα της Citroёn που γίνονται πιο δελεαστικά από κάθε άλλη αφορά.

Το ανανεωμένο C3 Aircross είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της εταιρείας, έχοντας ως βασικά του χαρακτηριστικά το ξεχωριστό στυλ, την κορυφαία άνεση, με τα προηγμένα καθίσματα Advanced Comfort, και τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του.

Advertisement

Αλλά το σημαντικότερο στοιχείο του είναι η κορυφαία πρακτικότητα, με έξυπνους χώρους αποθήκευσης σε πολλά σημεία της καμπίνας και χώρο αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα όντας ένας από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η κεντρική ψηφιακή οθόνη που περιλαμβάνει το εξελιγμένο infotainment, ενώ πλούσιο είναι το μενού των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, τα οποία προσφέρουν στον οδηγό τις ιδανικές συνθήκες ώστε να παραμείνει ήρεμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Παράλληλα, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σε συνδυασμό με το σύστημα Grip Control βοηθά τον οδηγό να κινηθεί και μακριά από την άσφαλτο.

Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων του Citroën C3 Aircross διαθέτει τον βενζινοκίνητο σύνολο PureTech των 1,2 λίτρων με ισχύ 110 ή 130 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi των 110 ίππων, ο οποίος ξεχωρίζει για την πολιτισμένη λειτουργία, την πλούσια ροπή του και την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Το αναβαθμισμένο Citroën C5 Aircross διαθέτει ακόμα μεγαλύτερους χώρους, ελκυστική σχεδίαση, που το κάνει πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό και φυσικά άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις, οι χώροι του SUV μοντέλου της Citroën είναι ιδιαίτερα άνετοι για πέντε επιβάτες, ενώ η πρακτικότητά που προσφέρει είναι ανάλογη ενός ευρύχωρου MPV. Για παράδειγμα, τα τρία πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα, πλήρως αναδιπλούμενα και μπορούν να μετακινηθούν και κατά τον διαμήκη άξονα.

Στο εσωτερικό είναι εμφανής η πολύ καλή εργονομία, όπως και η θέση οδήγησης, χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης καθίσματος και τιμονιού. Το ταμπλό προσδιορίζεται από τη μεγάλη οθόνη αφής των 10,0 ιντσών από την οποία ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του συστήματος infotainment -το οποίο είναι συμβατό τόσο με Apple CarPlay όσο και με Android Auto.

Το τεχνολογικά προηγμένο Citroën C5 Aircross προσφέρεται με μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης, υβριδικής τεχνολογίας, πετρελαίου και plug-in hybrid, καθώς και 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως αυτό της ημιαυτόνομης οδήγησης (Highway Driver Assist).

Το Citroën C4 μπορεί να πει κανείς ότι είναι ο ορισμός του αυτοκινήτου για εξορμήσεις. Εκτός από την κομψή φινέτσα στον σχεδιασμό του, τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και τους δυναμικούς του κινητήρες είναι ένα απολαυστικό οδηγικά αυτοκίνητο που θέλει και μπορεί να κάνει τον οδηγό και τους επιβάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης στο ταξίδι τους.

Όλα ξεκινούν από την καλοσχεδιασμένη καμπίνα η οποία έχει την ιδανική ευρυχωρία να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια. Τα χωροταξικά πλεονεκτήματά του, σε συνδυασμό με το μεταξόνιο των 2,67 μέτρων το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας.

Εκτός από τους χώρους και τις έξυπνες θήκες αποθήκευσης, σημαντικό ρόλο παίζουν τα ποιοτικά υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η Citroen. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το υψηλού επιπέδου σύστημα infotainment με τις αμέτρητες επιλογές τότε διασφαλίζουμε μια μοναδική ευεξία. Όσο για τις αποσκευές, τα 380 λίτρα του πορτμπαγκάζ του C4 είναι τιμή που ξεπερνά κατά πολύ όσα έχουμε συνηθίσει στα αυτοκίνητα αυτού τους μεγέθους.

Περισσότερα για όλα τα μοντέλα της Citroen μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.