Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλογα και επιδόσεις με το… μήνα!

Ελλάδα 2:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλογα και επιδόσεις με το… μήνα!

ΝΕΑ

Άλογα και επιδόσεις με το… μήνα!

ΝΕΑ

Στα ηλεκτρικά μπορείτε να αυξήσετε εύκολα την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σας πληρώνοντας έξτρα χρήματα. Και με ευκολίες πληρωμής!

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα το αυτοκίνητο που αγοράζαμε είχε μία στάνταρ ιπποδύναμη, την οποία όποιος ήθελε να την αυξήσει έμπαινε στην πανάκριβη περιπέτεια του tuning.

Με τα ηλεκτρικά όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Και όπως όλα πλέον γύρω μας γίνεται με ένα μενού στο κινητό και μία online πληρωμή στην εταιρεία.

Η Ford για παράδειγμα προσφέρει στους ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E GT μια αναβάθμιση επιδόσεων για 995 δολάρια, αυξάνοντας τη ροπή του ηλεκτρικού crossover κατά 135 Nm.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η βελτίωση μειώνει το χρόνο επιτάχυνσης 0-100 km/h στα εντυπωσιακά 3,3 δευτερόλεπτα.

Διαθέσιμη είτε κατά την αγορά είτε ως επιλογή μετά την αγορά, η αναβάθμιση χρησιμοποιεί προηγμένoυς αλγόριθμους ελέγχου του συστήματος κίνησης.

Αυτές οι βελτιώσεις καθιστούν τη Mach-E GT ταχύτερη από τον μεγάλο της αντίπαλο στις ΗΠΑ, το Tesla Model Y Performance.

Advertisement

Σε αντίθεση με τις συνδρομητικές αναβαθμίσεις επιδόσεων που προσφέρει η Mercedes για τα μοντέλα EQE και EQS, η αναβάθμιση της Ford είναι εφάπαξ αγορά.

Η Mercedes προσφέρει πρόσθετη ιπποδύναμη μέσω μηνιαίων, ετήσιων ή ισόβιων προγραμμάτων, παρέχοντας ευελιξία στους πελάτες για να βιώσουν την εμπειρία των βελτιωμένων επιδόσεων πριν δεσμευτούν σε μια σημαντική δαπάνη.

Advertisement

Για παράδειγμα, οι πελάτες της Mercedes EQE μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον 61 ίππους με 55 ευρώ το μήνα ή 1.710 ευρώ για όλη τους τη ζωή, ενώ οι ιδιοκτήτες της EQS μπορούν να ξεκλειδώσουν 81 ίππους με 83 ευρώ το μήνα 2.730 ευρώ για όλη τους τη ζωή.

Είτε με το μοντέλο της Ford είτε με τις “δόσεις” της Mercedes, το θέμα είναι ότι η ηλεκτροκίνηση ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για το πως βλέπουμε τα αυτοκίνητά μας.