Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακούστε τον V8 της Lamborghini Temerario (+video)

Ελλάδα 21:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακούστε τον V8 της Lamborghini Temerario (+video)

ΝΕΑ

Ακούστε τον V8 της Lamborghini Temerario (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Temerario αφήνει πίσω της τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες και μας μαγεύει με τον υβριδικό τούρμπο V8.

Advertisement
Advertisement

Ο καινούριος πόθος των φανατικών των supercars είναι η Lamborghini Temerario. Το ιταλικό αυτοκίνητο ήρθε για να αντικαταστήσει την Huracan και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε έκανε πολλούς να αναστενάξουν.

Εκτός από την επιβλητική εμφάνιση, η νέα Lambo είναι εξοπλισμένο με τον υβριδικό V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο και τριών ηλεκτρικών μοτέρ αποδίδει συνδυαστικά 920 ίππους! Είναι μεν λίγο πιο βαρύ από την Huracan, ωστόσο οι επιδόσεις είναι αδιανόητες με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται 2,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 343 χλμ./ώρα.

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Lamborghini Temerario έγινε στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου στο Μοντερέι. Το κοινό μαζεύτηκε γρήγορα γύρω από το εξωτικό supercar και μόλις ο ιδιοκτήτης έθεσε τον κινητήρα σε λειτουργία εντυπωσίασε το πλήθος με τον ήχο του.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Temerario είναι ένα μοναδικό supercar και το πιθανότερο είναι ότι θα εντυπωσιάσει τους φανατικούς όλων των ηλικιών μόλις ξεκινήσει η διάθεσή του. Ακούγεται επίσης εντυπωσιακά, ειδικά κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και μπορούμε να πούμε ότι οι μηχανικοί της Lamborghini αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να τελειοποιήσουν το soundtrack.