Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο προσιτό του Honda ZR-V (+τιμές)

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο προσιτό του Honda ZR-V (+τιμές)

ΝΕΑ

Ακόμα πιο προσιτό του Honda ZR-V (+τιμές)

ΝΕΑ

Τις σημαντικά αναθεωρημένες τιμές του ιαπωνικού SUV, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda.

Advertisement
Advertisement

Η Honda συνεχίζει να… ψαλιδίζει εντυπωσιακά τις τιμές για το SUV, ZR-V, δίνοντας έξτρα κίνητρο στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Από το Νοέμβριο του 2023 και το αρχικό0 λανσάρισμα του μοντέλου, η τιμή του ZR-V, έχει υποστεί μειώσεις που προσεγγίζουν τις 10.900 ευρώ, όπως προκύπτει από τον τελευταίο αναθεωρημένο τιμοκατάλογο της Saracakis Group of Companies.

Το ZR-V προσφέρει ένα μείγμα εκλεπτυσμένης αισθητικής, γενναίων εσωτερικών χώρων και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς με έμφαση στην άνεση. Κατασκευασμένο να εμπνέει εμπιστοσύνη και να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προτιμήσεις των πελατών, αποτελεί ξεχωριστή πρόταση που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των HR-V και CR-V.

Πιέζοντας τον διακόπτη εκκίνησης, το ZR-V αποκαλύπτει άμεσα την υβριδική του υπόσταση, καθώς χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη μηχανολογική κατάρτιση του Civic e:HEV. Κάτω από το καπό αναπνέει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας άμεσου ψεκασμού των 2,0 λίτρων που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson.

Advertisement
Advertisement

Με απόδοση 143 ίππων και 186 Nm προσφέρει πολύ υψηλό θερμοδυναμικό βαθμό απόδοσης που φτάνει το 41%. Στην πλειονότητα των αστικών διαδρομών, όμως, το ZR-V κινείται ως αμιγώς ηλεκτρικό, με το μοτέρ εσωτερικής καύσης να χρησιμοποιείται στις περισσότερες των περιπτώσεων μόνο για να φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 1,05 kWh.

Το καινοτόμο υβριδικό σύστημα e:HEV προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα επιδόσεων και αποδοτικότητας. Ο 4κύλινδρος δίλιτρος κινητήρας άμεσου ψεκασμού και οι δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν συνδυαστικά 184 ίππους και 315 Nm, προσφέροντας αξιόλογες επιδόσεις.

Το ZRV, διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις οι τιμές των οποίων διαμορφώνονται ως εξής:

  • ZR-V 50 Hybrid Auto Elegance, από 39.900 ευρώ
  • ZR-V 50 Hybrid Auto Sport, από 41.900 ευρώ
  • ZR-V 50 Hybrid Auto Advance από 44.900 ευρώ