Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτός ο σωρός είναι ένας θησαυρός (τιμή)

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτός ο σωρός είναι ένας θησαυρός (τιμή)

ΝΕΑ

Αυτός ο σωρός είναι ένας θησαυρός (τιμή)

ΝΕΑ

Στο eBay εμφανίστηκε μια αγγελία με έναν σωρό από εξαρτήματα που μπορεί να αποδειχτεί χρυσάφι.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα ενός διαλυμένου αυτοκινήτου έπειτα από ένα σφοδρό ατύχημα πάντα προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Ακόμα και αν γνωρίζεις ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το ατύχημα, αρχίζεις να στεναχωριέσαι για την κατάληξη του οχήματος, ιδιαίτερα αν αυτό είναι ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο.

Η αλήθεια είναι ότι η αξία ενός κατεστραμμένου οχήματος είναι ελάχιστη, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να επωφεληθεί κάποιος από ένα σωρό εξαρτήματα. Αν αυτός ο σωρός προέρχεται από ένα σπάνιο μοντέλο όπως η Lamborghini Murcielago τότε τα πράγματα αλλάζουν και αποκτούν άλλο ειδικό βάρος καθώς μπορεί να χρησιμεύσουν είτε για ανταλλακτικά είτε για συλλεκτικό σουβενίρ.

Στην αγγελία του eBay εμφανίζονται διάφορα εξαρτήματα από δύο διαφορετικές Lamborghini Murcielago. Η μία είναι η LP 580 σε κίτρινο χρώμα και η άλλη είναι πιο πρόσφατη LP 640 σε λευκό χρώμα. Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας V12 και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ακόμα συνδεδεμένα με το πλαίσιο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Κάποια από τα εξαρτήματα που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση είναι οι τροχοί, δύο πλαϊνές πόρτες και ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό. Ο σωρός ανταλλακτικών της Murcielago βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας και μέχρι τώρα η τιμή έχει φτάσει τις 10.250 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε αυτή τη μορφή οι διαλυμένες Lamborghini έχουν την αξία τους. Άλλωστε κάποιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια από αυτά ως έργο τέχνης.

Το εκπληκτικό αυτοκίνητο της Lamborghini στην κανονική του μορφή παρουσιάστηκε το 2001 και ήταν εξοπλισμένο με έναν V12 κινητήρα που απέδιδε 580 ίππους στη βασική έκδοση και 670 ίππους στην κορυφαία έκδοση SuperVeloce.