Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V (+τιμές)

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V (+τιμές)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Honda HR-V (+τιμές)

ΝΕΑ

Η Honda ανανέωσε το δημοφιλές HR-V e:HEV με ένα στοχευμένο ανασχεδιασμό σε όλες τις εκδόσεις, με την αντιπροσωπεία να ενημερώνει και σχετικά με τις τιμές του στην Ελλάδα ως MY25.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη γκάμα του Honda HR-V ενσωματώνει σχεδιαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις με βάση τα σχόλια των πελατών για την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής οδηγικής εμπειρίας και του ελέγχου θορύβων και κραδασμών (NVH).

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν έναν πιο διακριτό μπροστινό προφυλακτήρα και ανανεωμένη μάσκα με νέο άνω διακοσμητικό σε crystal black και σκουρόχρωμα εσωτερικά στοιχεία προβολέων που πετυχαίνουν μεγαλύτερη σχεδιαστική σαφήνεια.

Πίσω, η φωτεινή μπάρα LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος προσφέρει ανανεωμένη εσωτερική σχεδίαση που χαρίζει στο αυτοκίνητο μία φρέσκια εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το χαμηλότερο τμήμα του κεντρικού ταμπλό και η κεντρική κονσόλα έχουν επανασχεδιαστεί, με κριτήριο την ευκολότερη πρόσβαση στη βάση ασύρματης φόρτισης τόσο από τον οδηγό όσο και από τον συνοδηγό.

Το νέο HR-V συνεχίζει να εξοπλίζεται με το αποδοτικό υβριδικό σύστημα e:HEV της Honda με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η διάταξη του συστήματος κίνησης επιτρέπει στο δημοφιλές compact SUV να συνεχίσει να διαθέτει κορυφαίους χώρους, άνεση, ευκολία χρήσης, και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τεχνολογίας, σε μια τολμηρή, κομψή coupe μορφή.

Το σύγχρονο αμάξωμα σε κατακτά με τη σχεδιαστική του απλότητα, ενώ το ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και πιο άνετο.

Advertisement

Όπως και το εξωτερικό, το ευρύχωρο εσωτερικό αποπνέει την εικόνα ενός στιβαρού premium SUV, αλλά με μοντέρνα υφάσματα και ποιοτικά υλικά.

Η σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική δημιουργείται από την οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων και τις λιτές γραμμές και επιφάνειες του ταμπλό.

Advertisement

Διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού στην κατηγορία του, το Honda HR-V εφοδιάζεται με τις τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της Honda, που έχουν σχεδιαστεί για μια πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Στη νέα έκδοση εξοπλισμού Advance Style Plus, το νέο SUV διαθέτει γυάλινη οροφή, αλλά και προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στην καμπίνα τις πιο ζεστές ημέρες προσφέρουν τα φιμέ κρύσταλλα που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Το ανανεωμένο HR-V διατηρεί το προηγμένο, υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV, προσφέροντας στο compact SUV της Honda τον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και επιδόσεων.

Advertisement

Το e:HEV αποτελείται από δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες που συνεργάζονται με έναν βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης συνδεδεμένα με μία ευφυή μονάδα ελέγχου ισχύος.

Με αυτή τη διάταξη, το HR-V αποδίδει συνολική ισχύ 131 ίππους (96kW) και μέγιστη ροπή 253 Nm, ενώ η διαδικασία των 0 – 100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 10,6 δευτερόλεπτα.

Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης τόσο σε αστικές διαδρομές όσο και σε υψηλές ταχύτητες, στον αυτοκινητόδρομο, με εκπομπές CO2 122 g/km (WLTP) και κατανάλωση καυσίμου 5,4 λτ./ 100 χλμ. (WLTP).

Η άφιξη του ανανεωμένου HR-V συμπίπτει με τα 25 χρόνια από τότε που το πρώτο Insight καθιέρωσε τη Honda ως παγκόσμιο πρωτοπόρο της υβριδικής τεχνολογίας το 1999.

Το νέο Honda-HR-V e:HEV ξεκινάει στην ελληνική αγορά από 35.300 ευρώ.

Αναλυτικά, οι τιμές του Honda HR-V MY25: