Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda!

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Grande Panda!

ΝΕΑ

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του compact SUV από τη Fiat, φωτογραφίες της καμπίνας διέρρευσαν στα social media.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat αλλάζει σελίδα στη 44 ετών ιστορία του Panda, μετατρέποντάς το σε ένα μικρό και ελκυστικό SUV. Έτσι, εγένετο το Grande Panda το οποίο παρουσιάστηκε από την εταιρεία μόνο στο εξωτερικό του.

Ενώ η ιταλική μάρκα της Stellantis πραγματοποιούσε γυρίσματα με το Grande Panda, μερικοί… carparazzi κατάφεραν να πατήσουν μερικά «κλικ», φέρνοντας έτσι στη δημοσιότητα εικόνες από το μέχρι πρότινος άγνωστο εσωτερικό.

Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν στα social media και συγκεκριμένα στη σελίδα του Instagram au_topspotter. Κοιτώντας τες, κατανοούμε ότι η Fiat πήρε πολλά στοιχεία από το κόνσεπτ Mega Panda, ενώ το ταμπλό μοιάζει να είναι εμπνευσμένο από το οβάλ της La Pista 500.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, εντοπίζονται δύο οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το infotainment, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στην κονσόλα (ο συνηθισμένος του Stellantis Group), παρέα με το ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Μπροστά από τον συνοδηγό, υπάρχει το κλασικό αποθηκευτικό ντουλαπάκι και πάνω σε αυτό μία μικρή κλειστή θήκη για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Σε κάθε άκρη του ταμπλό βρίσκεται από ένας μαύρος αεραγωγός με ορθογώνιο σχήμα και φωσφοριζέ κίτρινες λεπτομέρειες.

Αναφορικά με τα καθίσματα, έχουν δερμάτινη επένδυση και δύο χρώματα, μαύρο και λευκό (το δεύτερο καλύπτει το πάνω μέρος και τα προσκέφαλα). Επίσης, οι ραφές τους είναι στο ίδιο κίτρινο φωσφοριζέ, προσδίδοντας έτσι μία εύληπτη ομοιομορφία στην καμπίνα.

Advertisement

Στην πλάτη των καθισμάτων μάλιστα αναγράφεται το «Panda made with love in Fiat» (Το Panda παράγεται με αγάπη από τη Fiat).

Τέλος, το τιμόνι δεν ξεφεύγει από την εργονομία και την πρακτικότητα. Έχει δύο ακτίνες, δερμάτινη επένδυση και όλους τους απαραίτητους διακόπτες για τον χειρισμό του infotainment και των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού της Fiat (ADAS).

Advertisement