Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η σπάνια μπλε Singer DLS κοστίζει όσο μια Aston Martin Valkyrie!

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η σπάνια μπλε Singer DLS κοστίζει όσο μια Aston Martin Valkyrie!

ΝΕΑ

Ο εταιρεία είναι διάσημη για τα μοντέλα που βασίζονται στην Porsche 911, το συγκεκρτιμένο όμως ανεβάζει κι άλλο τον πήχη.

Advertisement
Advertisement

Μια πολύ σπάνια Singer DLS θα δημοπρατηθεί από την RM Sotheby’s, στα τέλη Φεβρουαρίου και αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 3,25 και 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ένα ούτως ή άλλως υπέρογκο ποσό, που αν το αναλύσουμε περισσότερο με τους όρους της αγοράς αυτοκινήτου, είναι περίπου το ίδιο που απαιτείται για μια νέα Aston Martin Valkyrie ή ένα Koenigsegg Jesko και δεν απέχει πολύ από την αρχική τιμή των 4+ εκατομμυρίων δολαρίων μιας Bugatti Tourbillon.

Η Singer έχει κατασκευάσει μερικά απίστευτα μοντέλα που βασίζονται στην Porsche 911, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κανένα δεν είναι τόσο ιδιαίτερο όσο η DLS. Αυτό το όνομα σημαίνει Dynamics and Lightweighting Study, καρπός μιας συνεργασίας με την Williams Advanced Engineering.

Advertisement
Advertisement

Τροφοδοτείται από ένα ατμοσφαιρικό flat-six 4,0 λίτρων με 500 ίππους και διατίθεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη DLS, ακόμα πιο ξεχωριστή;

Πρώτα απ’ όλα ότι είναι μία από τις μόλις 75 που κυκλοφορούν στην αγορά και μία από τις ακόμα λιγότερες, που έχει αυτή την εκπληκτική Brilliant Blue Metallic απόχρωση. Η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, τα ποιοτικά δέρματα στην καμπίνα και τα μόλις 12 χιλιόμετρα στο κοντέρ, ολοκληρώνουν το παζλ των απαντήσεων, για το ποσό που θα πρέπει να διαθέσει ο πλούσιος συλλέκτης.