Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα επίσημα σκίτσα του νέου Skoda Elroq (+video)

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα επίσημα σκίτσα του νέου Skoda Elroq (+video)

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα επίσημα σκίτσα του νέου Skoda Elroq (+video)

ΝΕΑ

Η Skoda αποκάλυψε επίσημα σκίτσα του ηλεκτρικού compact SUV, το οποίο θα ενσωματώσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Modern Solid.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτρικών Οχημάτων, η Skoda αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκάλυψη ορισμένων σκίτσων του αμιγώς ηλεκτρικού Elroq.

Πρόκειται για το πρώτο της μοντέλο παραγωγής το οποίο θα ενσωματώσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Modern Solid. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, αυτή η νέα προσέγγιση θα είναι «πιο απλή και πιο λειτουργική».

Από τα σκίτσα που δημοσιοποίησε η τσεχική μάρκα, είναι εμφανές πως το ντιζάιν είναι πράγματι ολοκαίνουργιο, συγκριτικά με όσα έχουμε συνηθίσει από τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Από το μπροστινό μέρος ακόμα, παρατηρείται αμέσως η νέα φιλοσοφία και σχεδίαση. Η παραδοσιακή μάσκα της Skoda έχει εμφανώς αντικατασταθεί από την καινοτόμου σχεδίασης μάσκα Tech-Deck Face η οποία συνδυάζεται με λεπτά φωτιστικά σώματα LED-Matrix.

Στο καπό διακρίνεται η νέα γραμματοσειρά με το όνομα της μάρκας σε απόχρωση Unique Dark Chrome, σηματοδοτώντας την ολοκαίνουργια σχεδιαστική ταυτότητα της Skoda.

Ως προς το πίσω μέρος, η διακριτική αεροτομή στο χείλος της οροφής τραβάει το βλέμμα, όπως και τα λεπτά φωτιστικά σώματα με την υπογραφή τύπου πλαϊνό «V».

Advertisement

Το περίγραμμα αυτών είναι επίσης σε απόχρωση Unique Dark Chrome, όπως και τα γράμματα με το όνομα της μάρκας στο κέντρο. Η ίδια ακριβώς απόχρωση διακρίνεται και στο περίγραμμα του λογότυπου στο κεντρικό καπάκι των αλουμινένιων τροχών.

Καθώς στη Skoda ανυπομονούν να αποκαλύψουν επίσημα το ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό Elroq, ο επικεφαλής ντιζάιν της εταιρείας, Karl Neuhold δήλωσε:

Advertisement

«Χάρη στην μεγάλη του αυτονομία και το καινοτόμο αμάξωμά του, το Elroq θα αποτελέσει τον τέλειο σύντροφο των καθημερινών εξερευνητών, ενώ οι συμπαγείς διαστάσεις του θα το κάνουν ιδανικό σύμμαχο στην αστική μετακίνηση».