Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Βγάζουν εκατομμύρια και δείτε τι οδηγούν

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βγάζουν εκατομμύρια και δείτε τι οδηγούν

MIRROR

Βγάζουν εκατομμύρια και δείτε τι οδηγούν

MIRROR

Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, πέρα από το ταλέντο τους στο γήπεδο, ξεχωρίζουν και για τις επιλογές τους σε αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Όταν έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις εκατομμύρια ετησίως, είναι φυσικό να αναζητάς και φυσικά να μπορείς και να αγοράζεις τα κορυφαία αυτοκίνητα της αγοράς. Είναι πολλά τα λεφτά λοιπόν αλλά καιμεγάλο το πάθος για το αυτοκίνητο. Ας δούμε τι οδηγούν -μεταξύ άλλων- μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη.

Cristiano Ronaldo – Bugatti Centodieci
Ο Cristiano Ronaldo, ένας από τους πιο επιτυχημένους και πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο, έχει στην κατοχή του μία από τις σπανιότερες και πιο ακριβές Bugatti, την Centodieci. Με τιμή που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια δολάρια και έναν πανίσχυρο κινητήρα 1600 ίππων, η Centodieci αντανακλά τη φιλοδοξία και την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο άσο.


Lionel Messi – Pagani Zonda Tricolore
Ο Lionel Messi, άλλοτε αντίπαλος του Ronaldo στο γήπεδο, δεν μένει πίσω στις επιλογές του. Ανάμεσα στις πολλές πολυτελείς επιλογές του, ξεχωρίζει η Pagani Zonda Tricolore, ένα σπάνιο hypercar με τιμή που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Αργεντινός αστέρας φαίνεται να εκτιμά την ταχύτητα και το μοναδικό design που προσφέρει η Pagani.

Advertisement
Advertisement


Neymar – Ferrari 488 GTB
Ο Βραζιλιάνος σταρ Neymar αγαπά την ταχύτητα και την κομψότητα, όπως φαίνεται από την επιλογή του, τη Ferrari 488 GTB. Με κινητήρα V8 που αποδίδει 670 ίππους, η 488 GTB είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά supercars της Ferrari. Ο Neymar δεν κρύβει την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, και η Ferrari είναι μία από τις αγαπημένες του μάρκες.

Kylian Mbappé – Mercedes-Benz AMG G63
Ο Γάλλος αστέρας, Kylian Mbappé, έχει επιλέξει τη Mercedes-Benz AMG G63, ένα εντυπωσιακό SUV που συνδυάζει πολυτέλεια και απόδοση. Με κινητήρα V8 και δύναμη 577 ίππων, το G63 αποτελεί σύμβολο δυναμισμού και άνεσης. Η επιλογή του Mbappé δείχνει πως δεν είναι απαραίτητο ένα supercar για να τραβήξει την προσοχή.


Robert Lewandowski – Porsche 911 Turbo S
Ο Πολωνός επιθετικός, Robert Lewandowski, είναι γνωστός για την αποτελεσματικότητα και την ακρίβειά του στο γήπεδο, και αυτές οι ποιότητες αντικατοπτρίζονται και στην επιλογή του αυτοκινήτου του, την Porsche 911 Turbo S. Με επιτάχυνση από 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, η 911 Turbo S είναι μια από τις πιο εμβληματικές και γρήγορες Porsche, ταιριάζοντας απόλυτα στο στυλ του Lewandowski.

Advertisement

Karim Benzema – Bugatti Chiron
Ο Karim Benzema, ο Γάλλος επιθετικός που διαπρέπει στα γήπεδα, είναι γνωστός για τη συλλογή των πολυτελών αυτοκινήτων του. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχει στην κατοχή του είναι η Bugatti Chiron. Με τιμή που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια και μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 420 χλμ/ώρα, η Chiron αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για τους λάτρεις της ταχύτητας.

Zlatan Ibrahimović – Ferrari Monza SP2
Ο Σουηδός θρύλος Zlatan Ibrahimović με τα χρήματα που έχει βγάλει μπορεί να επιλέγει πάντα το καλύτερο, είτε πρόκειται για το ποδόσφαιρο είτε για τα αυτοκίνητα. Η Ferrari Monza SP2 είναι ένα από τα πιο σπάνια και κομψά μοντέλα της ιταλικής μάρκας, με περιορισμένη παραγωγή και τιμή που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Η Monza SP2 συνδυάζει την ανοιχτή οδήγηση με την απόλυτη ταχύτητα.

Advertisement