Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Η πρώην του Άλκη Δαυίδ παρέλαβε το «τέρας»

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώην του Άλκη Δαυίδ παρέλαβε το «τέρας»

MIRROR

Η πρώην του Άλκη Δαυίδ παρέλαβε το «τέρας»

MIRROR

Πριν από πέντε χρόνια κατέθεσε την προκαταβολή για το Cybertruck της Tesla το οποίο παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα και φρόντισε να το μάθουν όλοι.

Advertisement
Advertisement

Η Τζένιφερ Στάνο έγινε ευρέως γνωστή όταν παντρεύτηκε τον… δικό μας πρώην κο Mr Coca Cola, Άλκη Δαυίδ, γνωστό για τον extreme του χαρακτήρα του, στον οποίο χάρισε δυο γιούς. Το διαζύγιο τους συζητήθηκε πολύ, αφενός μετά από τα αποκαλυπτήρια ενός ερωτικού τριγώνου και αφετέρου επειδή μετά τον Άλκη η Στάνο δήλωσε λεσβία.

Τα τελευταία χρόνια συζεί με την σύντροφό της Ντανιέλε Τορτορέλο, έχουν λανσάρει σειρά ρούχων και εδώ και μια εβδομάδα είναι περήφανη κάτοχος ενός Tesla Cybertruck.

Όπως έγραψε μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram το συγκεκριμένο «δεν είναι για όλους αλλά μου αρέσουν τα αγροτικά και αυτό είναι σίγουρα ένα κτήνος».

Advertisement
Advertisement

Οι γιοι της ονόμασαν το κτήνος Big Mama και όπως τονίζει η Τζένιφερ είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση αλλά προσομοιάζει σε τανκ, ενώ είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αγόρασε.

Τέλος όπως επισήμανε το παρήγγειλε το 2019, όταν ανακοινώθηκε από την Tesla ότι θα βγει στην παραγωγή καταθέτοντας την ανάλογη προκαταβολή και χρειάστηκε να περιμένει πέντε χρόνια μέχρι να παραλάβει το «κτήνος» στα χέρια της.     

Tο Cybertruck έχει μια καρότσα μήκους 1,83 και πλάτους 1,23 μέτρων, ωφέλιμο φορτίο 1.134 κιλών και μπορεί να ρυμουλκήσει σχεδόν 5,0 τόνους.

Advertisement

Η κορυφαία έκδοσή του με τους συνολικά τρεις ηλεκτροκινητήρες ολοκληρώνει το 0-96 χλμ./ ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε μόλις 2,6 δεύτερα, ενώ η πνευματική του ανάρτηση του εξασφαλίζει απόσταση από το έδαφος που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 43 εκατοστά.