Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Παγκόσμιος ποδοσφαιριστής σκίζει λάστιχα για αντίποινα

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμιος ποδοσφαιριστής σκίζει λάστιχα για αντίποινα

MIRROR

Παγκόσμιος ποδοσφαιριστής σκίζει λάστιχα για αντίποινα

MIRROR

Είναι θέμα… ειδικά εάν εμπλέκεται Βραζιλιάνος αστέρας και ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Αλ Χιλάλ κατέκτησε προ ολίγων ημερών το πρωτάθλημα της Saudi Pro League και οι παίκτες της δικαιολογημένα πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Μόνο που ο Ρέναν Λόντι αποφάσισε στο πλαίσιο του εύθυμου κλίματος να κάνει μία φάρσα στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αριστερός μπακ έδεσε τα κορδόνια των παπουτσιών του τραυματία από καιρού Νεϊμάρ, για να δει την αντίδρασή του. Σύντομα όμως, ανακάλυψε ότι δεν… παίζεις με τον ευέξαπτο συμπατριώτη σου, ο οποίος πήρε ένα μαχαίρι και έσκισε τα λάστιχα του Genesis G80 του Λόντι.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας, αν και τραυματίας με ρήξη χιαστών από πέρυσι τον Οκτώβριο, έχει επιστρέψει στο Ριάντ και βρέθηκε ανάμεσα στους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

Μόνο που η φάρσα την οποία ξεκίνησε ο Λόντι κατέληξε μία… εκδικητική κατάσταση, με τον Νεϊμάρ μάλλον να μην ανέχεται και πολλά. Ωστόσο, κατόπιν εορτής, συνειδητοποιούμε πως ίσως το όλο σκηνικό να ήταν επιτηδευμένο.

Οι δύο συμπαίκτες δημοσιοποίησαν τις φάρσες τους από κοινού στα social media. Συνολικά, η ανάρτηση πήρε 2,6 εκατομμύρια αντιδράσεις, που σημαίνει ότι ίσως οι φάρσες ήταν στημένες, μόνο και μόνο για να γίνουν viral και το θέμα να πάρει έκταση.

Βέβαια, ίσως υπάρξει και συνέχεια, με τον Λόντι να προειδοποιεί μέσω X (πρώην Twitter) πως όταν ο Νεϊμάρ φέρει τη νέα του Rolls-Royce Ghost, θα υπάρξουν… αντίποινα.