Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Nammos

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Nammos

MIRROR

Το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Nammos

MIRROR

Με το logo του διάσημου εστιατορίου να κοσμεί το εξωτερικό της η εκπληκτική λιμουζίνα της Βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα μεταφέρει τους τυχερούς πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Nammos στις Κάννες άνοιξε το 18 Μαΐου, μέσα στο εντελώς ανακαινισμένο ξενοδοχείο Palm Beach, ένα από τα πιο ιστορικά της Γαλλικής Ριβιέρας.

Με μια επένδυση που ξεπέρασε κατά πολύ το αρχικό budget των 30.000.000 ευρώ το Μυκονιάτικο brand που άλλαξε καταλυτικά την έννοια του beach life στη Μύκονο, φρόντισε ώστε το νέο εστιατόριο να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το πνεύμα της Cote d’ Azur.

Γι’ αυτό εκτός από το εκπληκτικό design και τα πανάκριβα υλικά που επιλέχθηκαν για την κατασκευή του υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Advertisement
Advertisement

Μια από αυτές είναι η Rolls Royce Cullinan που αγοράστηκε για να μεταφέρει πελάτες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων είτε από το αεροδρόμιο των Καννών -χρησιμοποιείται μόνο για lear jet– είτε από κάποιο ξενοδοχείο ή βίλα στην οποία θα μένουν.

Η συγκεκριμένη φέρει το logo του διάσημου εστιατορίου που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην Γαλλική Ριβιέρα με την έλευσή του στις Κάννες, ενώ χρειάστηκε αγώνας δρόμου για να ανοίξει σχεδόν ταυτόχρονα με το 77ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.            

Η τιμή της Cullinan ξεκινάει από τα περίπου 300.000 ευρώ και ανεβαίνει…

Advertisement

Advertisement