Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Επική κολοτούμπα Τραμπ για τα μάτια του Μάσκ

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επική κολοτούμπα Τραμπ για τα μάτια του Μάσκ

MIRROR

Επική κολοτούμπα Τραμπ για τα μάτια του Μάσκ

MIRROR

Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων έχει πολλές φορές εκφραστεί εναντίον των ηλεκτρικών. Μέχρι να πάρει δώρο ένα Tesla Cybertruck από τον φίλο του και υποστηριχτή του.

Advertisement
Advertisement

Ο διαδικτυακός δημοσιογράφος Adin Ross πραγματοποίησε μια αξέχαστη επίσκεψη στο Mar-a-Lago για να πάρει συνέντευξη από τον Ντόναλντ Τραμπ, φτάνοντας με ένα Tesla Cybertruck τυλιγμένο σε μια εικόνα του Τραμπ. Η εικόνα απεικόνιζε τον Τραμπ να κουνάει τη γροθιά του στον αέρα μετά από την απόπειρα δολοφονίας κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια.

Στην εκδήλωση, που μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή στην εναλλακτική πλατφόρμα Kick, ο Τραμπ εξερεύνησε τις δυνατότητες του pick-up, παίζοντας μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το “California Dreaming” των Beach Boys και το “Can’t Help Falling in Love” του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Ρος προόριζε το ειδικά διασκευασμένο Cybertruck ως δώρο στον Τραμπ, ο οποίος ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος.

Advertisement
Advertisement

Προηγουμένως, ο Ρος είχε χαρίσει στον Τραμπ ένα ρολόι Rolex. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Τραμπ έκανε μια μεγαλειώδη είσοδο με το “Many Men” του 50 Cent, τονίζοντας τη δραματική του δεινότητα.

Ο Ίλον Μασκ, αντιδρώντας στο γεγονός, σχολίασε απλώς “Cool” σε μια αναδημοσίευση. Ο Τραμπ αναγνώρισε την διστακτική υποστήριξή του για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επικαλούμενος την ισχυρή υποστήριξη του Μασκ, αλλά επέκρινε το υψηλό κόστος ανάπτυξης των υποδομών φόρτισης.

Επανέλαβε την ανάγκη για ποικίλες επιλογές οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των βενζινοκίνητων και των υβριδικών αυτοκινήτων, και επέκρινε την προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν για μερίδιο αγοράς 50% των ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2030.

Advertisement

Ο Τραμπ αναφέρθηκε σε διαφορετικό κόστος για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου δικτύου φόρτισης EV, με ποσά που κυμαίνονται από 5 έως 12 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μασκ αρνήθηκε ότι έκανε δωρεά 45 εκατομμυρίων δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, αλλά έχει υποστηρίξει δημόσια τον Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας.

Advertisement