Live Κίνηση
Περισσότερα
MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Κορυφαίος εξοπλισμός, μεγάλοι χώροι

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MG3 Hybrid+: Κορυφαίος εξοπλισμός, μεγάλοι χώροι

MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Κορυφαίος εξοπλισμός, μεγάλοι χώροι

MG3 HYBRID 2024

Το νέο MG3 Hyrbid+ αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, με χώρους και εξοπλισμό μεγαλύτερης κατηγορίας σε μία τιμή-πρόκληση για την ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Είναι ελάχιστες πλέον οι φορές που ένα αυτοκίνητο μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση και να αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη για τους αγοραστές.

Το νέο MG3 Hybrid+ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Ένα super mini το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο την κορυφαία υβριδική τεχνολογία με χώρους και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας.

Και όλα αυτά μαζί με ένα υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμού, διαθέσιμο στο μεγαλύτερο μέρος του από την βασική έκδοση, η τιμή της οποίας βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή και απόλυτα επίκαιρη εμφάνιση του αμαξώματός του αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δυνατά του σημεία.

Όμως και το σαλόνι και όσα προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή δημιουργούν την αίσθηση ενός αυτοκινήτου που ξεπερνά τα δεδομένα της κατηγορίας του, καθιστώντας το ένα νέο σημείο αναφοράς για το value for money στην ελληνική αγορά.

Η είσοδος στο εσωτερικό του νέου MG3 Hybrid+ κερδίζει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή, όχι μόνο με την αισθητική και την σχεδίασή του, αλλά και με την προσεγμένη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Advertisement

Το ταμπλό είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μοντέρνων χαρακτηριστικών και έμφασης στην λειτουργικότητα, με μία πολύ όμορφη «φάσα» από βρετανικό καρό μοτίβο να διατρέχει από τη μια έως την άλλη άκρη το οπτικό πεδίο του οδηγού.

Οι δύο οθόνες των 7 και των 10,25 ιντσών δημιουργούν ένα ιδιαίτερα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, και αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό από την βασική κιόλας έκδοση.

Advertisement

Η μικρότερη οθόνη βρίσκεται εμπρός από τον οδηγό και εκτελεί χρέη πίνακα οργάνων, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι.

Η μεγαλύτερη οθόνη βρίσκεται τοποθετημένη στο κέντρο της κονσόλας, έχει πολύ υψηλή ανάλυση και πανέμορφα γραφικά.

Τα μενού για το σύστημα infotainment είναι καλά κατανεμημένα και σε λογική σειρά έτσι ώστε ο οδηγός να βρίσκει εύκολα αυτό που χρειάζεται.

Advertisement

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία υπάρχουν και αρκετοί φυσικοί διακόπτες, κάτι ευπρόσδεκτο για τις πιο συχνές λειτουργίες της καθημερινότητας.

Η κεντρική κονσόλα θυμίζει έντονα τον σχεδιασμό των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας, με τον πολύ όμορφο περιστροφικό διακόπτη για το κιβώτιο ταχυτήτων και τα κουμπιά για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης να αφήνουν αρκετό ελεύθερο χώρο.

Οι θήκες για μικροαντικείμενα είναι πολλές τόσο στην κονσόλα όσο και στο υποβραχιόνιο. Υπάρχουν επίσης θύρες φόρτισης USB τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες.

Αυτό που εντυπωσιάζει επίσης είναι η έμφαση που έχει δώσει η εταιρεία στην επιλογή των υλικών, τόσο για το ταμπλό όσο για τα καθίσματα, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και με άψογο φινίρισμα που φαίνεται ικανό να αντέξει σε πολύ σκληρή χρήση.

Ένα ακόμα δυνατό χαρτί του νέου MG3 Hybrid+ είναι η άνεση και η ευρυχωρία του εσωτερικού του.

Για την άνεση φροντίζουν πρωτίστως τα πολύ όμορφα καθίσματα, τα οποία αγκαλιάζουν ιδανικά το σώμα, κρατώντας το ξεκούραστο στα μεγάλα ταξίδια.

Η ευρυχωρία είναι η άλλη πλευρά στην οποία το νέο MG3 Hybrid+ βρίσκεται στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Χάρη στο μεγάλο σε μήκος αμάξωμα των 4,11 μέτρων και το μεγάλο μεταξόνιο των 2,57 μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 5 επιβάτες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας.

Ο χώρος των αποσκευών είναι κορυφαίος για τα δεδομένα των υβριδικών super mini, φθάνοντας τα 293 λίτρα. Το σχήμα του είναι κανονικό και με μεγάλο βάθος, εξυπηρετώντας έτσι τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.

Το νέο MG3 Hybrid+ διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Excite, Exclusive και Luxury.

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control, Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αυτόματη εναλλαγή φώτων, σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας, προειδοποίηση παρέκκλισης λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα.

Η πιο πάνω έκδοση Exclusive αποκτά επίσης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, keyless entry, αναδιπλούμενους καθρέπτες, αεραγωγούς στο πίσω κάθισμα, ενώ η έκδοση Luxury αποκτά επιπλέον συστήματα υποβοήθησης, κάμερα 360 μοιρών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και καθίσματα από οικολογικό δέρμα και ύφασμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σύστημα ασφαλείας MG Pilot διαθέτει έως και 11 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού για μέγιστη ασφάλεια των επιβατών. Ενώ όπως και όλα τα μοντέλα της εταιρείας υποστηρίζεται στην χώρα μας από ένα μεγάλο πακέτο εγγυήσεων και υπηρεσιών, το γνωστό «Triple 7» της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο MG3 Hybrid+ αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση στην κατηγορία των super mini και ένα αυτοκίνητο από αυτά που αποτελούν σημεία καμπής για την ελληνική αγορά.

Όμορφο και καλοφτιαγμένο, με πλούσιο σαλόνι και κορυφαία τεχνολογία, το MG3 Hybrid+ είναι μία πρόταση κορυφής ανάμεσα σε όλο τον ανταγωνισμό της κατηγορίας του.

Σε συνδυασμό με το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα και την τιμή-πρόκληση για την Ελλάδα, το MG3 Hybrid+είναι το αυτοκίνητο που δημιουργεί νέα δεδομένα και συνιστά ίσως την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για όποιον αναζητά την κορυφαία σχέση τιμής προς απόδοση στην εγχώρια αγορά ανεξαρτήτως κατηγορίας.

To μόνο που έχετε να κάνετε για να το διαπιστώσετε και εσείς είναι να το οδηγήσετε στο επίσημο δίκτυο της MG στην χώρα μας.