Live Κίνηση
Περισσότερα
MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Οι τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα!

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MG3 Hybrid+: Οι τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα!

MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Οι τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα!

MG3 HYBRID 2024

Το νέο MG3 Hybrid+ ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα των supermini. Να δώσει νέο νόημα στην ύπαρξή τους, και γιατί όχι να τα φέρει με αξιώσεις εκ νέου στο προσκήνιο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο MG3 Hybrid+ απογειώνει τις δυνατότητες που μπορεί να διαθέτει ένα υπερμίνι. Είναι εμφανώς το ισχυρότερο compact υβριδικό μοντέλο της αγοράς, επίσης το πιο προσιτό και συνάμα ένα από τα πιο οικονομικά και καλά εξοπλισμένα με συστήματα ασφάλειας που θα ζήλευαν μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το νέο hot hatch της MG αποτελεί βεβαίως ένα εκ βάθρων νέο μοντέλο, με σημαντικές βλέψεις και στόχους να σταθεί απέναντι σε καταξιωμένα ονόματα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς, σε μοντέλα πρωταθλητισμού που έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους πάμπολλες πωλήσεις.

Εννοείται πως το βασικό χαρακτηριστικό του νέου MG3 είναι το εντυπωσιακών προδιαγραφών και ιδιαίτερα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης Hybrid+, με το οποίο εφοδιάζεται σε αυτή την πρώτη φάση της παρουσίας του στην αγορά. Το συγκεκριμένο σύστημα αποδεικνύει στην πράξη πως ακολουθεί μία πιο εξηλεκτρισμένη προσέγγιση, δίνοντας προτεραιότητα στην κίνηση με τον ηλεκτροκινητήρα και το συμβατικό μοτέρ να λειτουργεί επικουρικά, φορτίζοντας τη μπαταρία και συμμετέχοντας μόνο όταν κριθεί απαραίτητο από τις εκάστοτε συνθήκες κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, στο νέο και αξιόλογο MG3 Hybrid+ δυναμικό παρών δίνει τόσο η ψηφιακή διασύνδεση των επιβατών όσο και τα αναγκαία συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Η τεχνολογία MG Pilot περιλαμβάνει 11 συστήματα υποβοήθησης, μεταξύ των οποίων Lane Keep Assist με σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning και Traffic Jam Assist.

Στο εσωτερικό του, οι δύο μεγάλες «αιωρούμενες» οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων (7 και 10,25 ιντσών αντίστοιχα) δημιουργούν ένα μοντέρνο ψηφιακό περιβάλλον, ενώ οι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως η φάσα με το όμορφο βρετανικό μοτίβο που διατρέχει το ταμπλό από άκρη σε άκρη τραβούν το βλέμμα σου, αναδύοντας την αίσθηση της προσεγμένης κατασκευής. Ο πλούσιος (χρήσιμος) στάνταρ εξοπλισμός είναι άλλος ένας άσος στο μανίκι του B hatch της MG, αφού διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι σήμερα σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και άνεσης.

Το νέο MG3 Hybrid+ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο για τη δική μας εγχώρια αγορά, συγκεντρώνοντας πολλά και αντιφατικά στοιχεία. Ένα real full hybrid compact car, με 195 ολοζώντανους ίππους, με σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο, ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, με το μεγαλύτερο εξωτερικό μήκος στην κατηγορία του, και επίσης με επταετή εργοστασιακή εγγύηση. Δείτε από κοντά και οδηγήστε το νέο MG3 HYbrid+ στις ολοκληρωμένες εκθέσεις του επίσημου δικτύου της MG.