Live Κίνηση
Περισσότερα
MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Φινέτσα και πρακτικότητα

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MG3 Hybrid+: Φινέτσα και πρακτικότητα

MG3 HYBRID 2024

MG3 Hybrid+: Φινέτσα και πρακτικότητα

MG3 HYBRID 2024

Το MG3 Hybrid+ φέρνει έναν φρέσκο αέρα στην κατηγορία των σούπερ μίνι με απαράμιλλο στιλ και έμφαση στην λειτουργικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η είσοδος της MG στις ευρωπαϊκές αγορές -μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα- αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα success stories της δεκαετίας.

Η ιστορική μάρκα επιστρέφει στην Γηραιά Ήπειρο με διαφορετικό προσανατολισμό και έχοντας στην αποσκευές της την υποστήριξη ενός παγκόσμιας εμβέλειας ομίλου, της SAIC.

Οι πωλήσεις της MG αναπτύσσονται με άλμα τα από χρονιά σε χρονιά σε όλη την Ευρώπη, κάτι που συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου μέσα στο 2024 και σε λίγους μήνες παρουσίας, η MG έχει αποσπάσει ένα αξιοσέβαστο μερίδιο αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Για φέτος η MG έχει μεγάλα σχέδια, καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας της. Και μέσα σε αυτά τα μεγάλα σχέδια εντάσσεται και η παρουσίαση της νέας γενιάς του MG3, ενός αυτοκινήτου που έρχεται να σταθεί με αξιώσεις στην πιο δύσκολη και απαιτητική ευρωπαϊκή κατηγορία.

Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε στο τμήμα της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας ως βασικό γνώμονα τις ευρωπαϊκές αισθητικές αντιλήψεις και τις ανάγκες των καταναλωτών στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Με μήκος που φθάνει τα 4,11 μέτρα και μεταξόνιο στα 2,57 μέτρα, το MG Hybrid+ είναι στο πάνω μέρος της κατηγορίας των super mini, αγγίζοντας τα όρια της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει μία ιδανική λύση για όσους αναζητούν χώρους και δυνατότητες ώστε να καλύψουν με μόνο ένα αυτοκίνητο τις ανάγκες της οικογένειάς τους.

Στοιχείο ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, όπου ο μέσος καταναλωτής αναζητά την ιδανικότερη επιλογή ώστε τα χρήματά του να πιάσουν τόπο και να τον εξυπηρετούν σε πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις.

Advertisement

Το μεγάλο μέγεθος έχει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα. Το MG3 Hybrid+ δείχνει αρκετά πιο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας, κάτι που αντανακλά και στην πιο επιβλητική παρουσία του αυτοκινήτου στον δρόμο.

Στην σχεδίασή του η MG έβαλε τα δυνατά της ώστε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα αρέσει σε όλους χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές και με έμφαση στην πρακτική διάσταση των καθημερινών μετακινήσεων.

Η εντυπωσιακή μάσκα είναι αυτή που δίνει τον γενικότερο τόνο στην παρουσία του αυτοκινήτου, καθώς έχει έντονη προσωπικότητα και χάρη στις πλευρικές εισαγωγές στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα δημιουργεί μία σπορτίφ διάσταση που δεν συνηθίζεται σε μοντέλα της κατηγορίας.

Advertisement

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση ενώ δημιουργούν και μία εύκολα αναγνωρίσιμη εικόνα για το αυτοκίνητο.

Κομψό και στιλάτο, το MG3 Hybrid+ τραβάει τα βλέμματα όπου σταθεί, και χάρη στις πολύ όμορφες πτυχώσεις στα πλαϊνά του έχει μία ρέουσα ομορφιά που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το πίσω μέρος με το όμορφο τελείωμα της οροφής και τα ψαγμένα φωτιστικά σώματα ολοκληρώνουν ιδανικά ένα σχέδιο που είναι ζωντανό και επίκαιρο, χωρίς να προκαλεί με υπερβολές και ακραίες σχεδιασιτκές απόψεις.

Την όλη εικόνα συμπληρώνουν κάποια ακόμα στυλιστικά στοιχεία όπως οι πανέμορφες ζάντες των 16 ιντσών και οι πολλές επιλογές σε χρώματα για το αμάξωμα.

Κομψό και γεμάτο αθλητικές γραμμές, το MG3 Hybrid+ είναι από εκείνες τις περιπτώσεις αυτοκινήτων που η σχεδίαση και η φινέτσα αποτελούν το δυνατό του χαρτί για την επιτυχία του στην αγορά.

Σε συνδυασμό με την κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία αλλά και το εξαιρετικό μηχανολογικό του υπόβαθρο με το ιδιαίτερα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα, το νέο MG3 Hyrbid+ είναι ένα μικρό αυτοκίνητο με χαρακτήρα μεγαλύτερης και πιο ακριβής κατηγορίας.

Με τιμή που ξεκινά από τις 19.950 ευρώ και ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης και εγγυήσεων, το MG3 Hybrid+ είναι η κορυφαία πρόταση στην αγορά της χώρας μας για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα πολυτάλαντο όχημα που κάνει τα πάντα και τα κάνει όλα στον απόλυτο βαθμό.

Μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά το νέο MG3 Hybrid+ στο δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που ισχύουν για το διάστημα του λανσαρίσματος αλλά και από το γεγονός ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.