Live Κίνηση
Περισσότερα
MG3 HYBRID 2024

Οι λόγοι που θα κάνουν best seller το νέο MG3 Hybrid+

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι λόγοι που θα κάνουν best seller το νέο MG3 Hybrid+

MG3 HYBRID 2024

Οι λόγοι που θα κάνουν best seller το νέο MG3 Hybrid+

MG3 HYBRID 2024

Το πλήρως υβριδικό “μωρό” της MG ανακατεύει με ταλέντο την τράπουλα στην κατηγορία των Β πεντάθυρων hatchback, έχοντας ως μοναδικό στόχο να αναδειχθεί σε έναν από τους ηγέτες του segment. Όπως όλα δείχνουν, μπορεί να το επιτύχει και μάλιστα σύντομα…

Advertisement
Advertisement

Καταρχάς η αισθητική φινέτσα είναι αδιάλειπτη εκ πρώτης όψεως στο νέο MG3 Hybrid+. Έπειτα είναι και ο αποκλειστικός υβριδικός κινητήρας που χρησιμοποιεί μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών και ένα εξαιρετικά αποδοτικό υβριδικό κιβώτιο 3 ταχυτήτων για να σας προσφέρει μια άνετη και ασφαλή οδήγηση. Παρέχοντας διαισθητικά τον καλύτερο συνδυασμό ηλεκτρικού και βενζίνης για μέγιστη ισχύ αλλά και απόδοση.

Σημειώστε επίσης, πως στο νέο MG3 Hybrid+ τόσο τα έξυπνα συστήματα όσο και η προηγμένη τεχνολογία διασφαλίζουν ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητο, έχετε τον απόλυτο έλεγχο και είστε έτοιμοι για ό,τι κι αν σας επιφυλάσσει το επικείμενο ταξίδι.

Στο νέο και καλά προικισμένο MG3 Hybrid+, οι θέσεις στάθμευσης και οι στενοί δρόμοι δεν αποτελούν πρόβλημα εξαιτίας του έξυπνου συστήματος ορατότητας 360°. Τέσσερις ευρείες κάμερες HD σάς παρέχουν ολόπλευρη εικόνα, ενώ ένα ραντάρ υπερήχων σας προειδοποιεί για εμπόδια. Υπάρχουν επίσης δυναμικές γραμμές καθοδήγησης στην πίσω κάμερα για να σας βοηθήσουν να παρκάρετε ακριβώς στην ιδανική γωνία.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του τώρα, η εικόνα είναι ιδιαιτέρως οικεία και η εκτέλεση αρκετά ποιοτική. Φιλόξενο, καλοφτιαγμένο, χωρίς εργονομικούς γρίφους, με καλή θέση οδήγησης, πλούσιο εξοπλισμό όπως επίσης και γενναίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Στο νέο MG3 Hybrid+, από τη ρύθμιση του δορυφορικού πλοηγού μέχρι την επιλογή της αγαπημένης μελωδίας, αρκεί ένα γρήγορο πάτημα στην οθόνη 10,25″ και στο σύγχρονο infotainment. Η οθόνη HD και ο διαισθητικός σχεδιασμός της σημαίνουν ότι μπορείτε να επιλέγετε ό,τι χρειάζεστε ενώ οδηγείτε με ασφάλεια. Μάλιστα, είναι συμβατή με τη συσκευή iOS ή Android.

Η εφαρμογή MG iSMART Lite του νέου MG3 Hybrid+, σας βοηθά να εντοπίζετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγχετε εύκολα την κατάσταση του προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για οδήγηση και έτοιμο για αναχώρηση. Επιπλέον, μπορείτε να προρυθμίσετε από απόσταση τον κλιματισμό σε μια άνετη θερμοκρασία πριν καν μπείτε στο αυτοκίνητο. Όλα είναι μελετημένα στο έπακρο.

Advertisement

Χωρίς ίχνος αμφισβήτησης, το ολοκαίνουργιο MG3 Hybrid+ είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό χάτσμπακ στο άνω άκρο της κατηγορίας Β, που προσφέρει ένα ιδιαίτερο συνδυασμό κορυφαίας απόδοσης, εηαιρετικών επιδόσεων, αποδοτικότητας, μέγιστης οικονομίας αλλά και φινέτσας σε ότι αφορά στην προσοχή στη λεπτομέρεια και στο σχεδιασμό.

Το υψηλό επίπεδο του εξοπλισμού με τον οποίο είναι διαθέσιμο, αλλά και η βελτιωμένη ευρυχωρία του, φέρνει το MG3 Hybrid+ σε πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων, προσφέροντας εκτός από εξαιρετική πρακτικότητα, την αποτελεσματικότητα που περιμένει κανείς από μια κορυφαία πρόταση της κατηγορίας.

Advertisement

Η συνολική αξία του νέου μοντέλου, ενισχύεται περαιτέρω με το πρόγραμμα Triple 7, που περιλαμβάνει επταετή ή 150.000 χιλιόμετρα εγγύηση της μάρκας που είναι στάνταρ, 7 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, καθώς και 7 χρόνια δωρεάν ελέγχου του οχήματος. Δείτε και οδηγήστε το νέο MG3 Hybrid+ στις εκθέσεις της MG.