Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα νέα Audi για τη Μπάγερν Μονάχου!

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα Audi για τη Μπάγερν Μονάχου!

Men + Speed

Τα νέα Audi για τη Μπάγερν Μονάχου!

Men + Speed

Παίκτες και προπονητές της Μπάγερν Μονάχου παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα για τη νέα σεζόν, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Audi.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η γερμανική εταιρεία προσέφερε 50 αυτοκίνητα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Οι παίκτες είχαν το δικαίωμα επιλογής του μοντέλου που θέλουν να οδηγήσουν και οι περισσότεροι από αυτούς προτίμησαν βέβαια τα σπορ μοντέλα της μάρκας.

Οκτώ παίκτες, ανάμεσά τους οι Franck Ribery, Mario Gotze και Javier Martinez, επέλεξαν το RS7 Sportback, με τον 4.0 TFSI κινητήρα. Το δεύτερο πιο «ποθητό» μοντέλο ήταν το RS6 Avant, το οποίο μεταξύ άλλων πήραν οι Xabi Alonso, Manuel Neuer και ο προπονητής Pep Guardiola.

Advertisement
Advertisement

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν συμμετείχαν σε μια οδηγική εμπειρία με την Audi. Το πρόγραμμα περιλάμβανε βόλτα με το Q7 σε μία εκτός δρόμου διαδρομή και με το R8, για να αντιληφθούν τη συμπεριφορά του γερμανικού supercar.

Οι Muller και Lewandowski έκαναν μαζί με τον Tom Kristensen, εννέα φορές νικητή του 24ωρου αγώνα στο Μαν, μερικούς γρήγoρους γύρους με το TT Sport Cup. «Το απόγευμα με την ομάδα της Μπάγερν ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα, που είμαι και φίλος του ποδοσφαίρου. Εντυπωσιάστηκα από την ικανότητα των ποδοσφαιριστών όσον αφορά το χειρισμό των αυτοκινήτων. Μπορείς να πεις ότι η Audi και η Μπάγερν είναι μια… καλή ομάδα», είπε ο Tom Kristensen.

Advertisement