Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2024

Νέο Jeep Renegade: Από 195 ευρώ το μήνα και 4 χρόνια εγγύηση

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Jeep Renegade: Από 195 ευρώ το μήνα και 4 χρόνια εγγύηση

JEEP 2024

Νέο Jeep Renegade: Από 195 ευρώ το μήνα και 4 χρόνια εγγύηση

JEEP 2024

Το Jeep Renegade είναι σαφώς ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας, αποτελώντας την ολοκληρωμένη πρότασή της σε μια κατηγορία που συνεχώς αναπτύσσεται, όπως αυτή των compact SUV. Το MY24 ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Renegade παραμένει ένα πολύ σύγχρονο compact SUV το οποίο συνδυάζει το στιλ και τις αξίες της εταιρίας με εξελιγμένες τεχνολογίες και μία περιπετειώδη διάσταση που όμοιά του δεν υπάρχει σε αυτοκίνητο της κατηγορίας του.

Το Jeep Renegade αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο πωλήσεις, και αποτελώντας την πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία της εταιρίας.
Η ηχηρή και φρέσκια είδηση αναφέρει πως η Jeep ισχυροποιεί σημαντικά το τεχνολογικό υπόβαθρο του Renegade.

Ο ψηφιακός και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων ανέρχεται στις 10,25”, ενώ, το νέο αποδοτικό infotainment διαθέτει οθόνη αφής 10,1” και προσφέρει παρακαλώ πέντε φορές ταχύτερο επεξεργαστή σε σχέση με τον προηγούμενο, εξασφαλίζοντας πιο γρήγορο και εύκολο χειρισμό προκειμένου να νιώσεις ακόμη πιο άνετα. Οι νέες οθόνες του Renegade MY24 έχουν 40% μεγαλύτερο εμβαδό σε σχέση με εκείνες του προηγούμενου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Εκτός των άλλων, το σύστημα χαρακτηρίζεται και από την κορυφαία συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει απρόσκοπτη συμμετοχή στα ψηφιακά δρώμενα, ενώ υποστηρίζονται επιπλέον και over the air αναβαθμίσεις όπως επίσης και φωνητικές εντολές. Στα συν και η διάδραση ανάμεσα σε οδηγό και αυτοκίνητο.

Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται ο απομακρυσμένος έλεγχος βασικών λειτουργιών του αυτοκινήτου, όπως είναι η ενεργοποίηση των φώτων, το κλείδωμα/ξεκλείδωμα αλλά και άλλα. Να σημειώσουμε επίσης πως βελτιωμένη είναι τόσο η λειτουργία του συστήματος πλοήγησης της Tom Tom όσο και του ηχοσυστήματος. Προσθέστε πως το νέο Renegade διαθέτει θύρες USB A+C.

Το νέο Jeep Renegade διατίθεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού εκ των οποίων ακόμα και το βασικό είναι πλούσιο, περιλαμβάνοντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, το νέο infotainment με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, νέας σχεδίασης τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 16”, κάμερα οπισθοπορείας και όλα τα προαπαιτούμενα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας για ευχάριστη καθημερινότητα.

Advertisement

Το νέο Jeep Renegade υιοθετεί εξελιγμένη τεχνολογία και σε ότι αφορά στα συστήματα κίνησης, σεβόμενο το περιβάλλον αλλά και την τσέπη του καταναλωτή. Τόσο το προηγμένο σύστημα e-Hybrid όσο και το Plug-in Hybrid 4xe, έχουν βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου αλλά και τις εκπομπές CO2.

Είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με υβριδικά κινητήρια συστήματα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ένα είναι το 48V e-Hybrid των 130 ίππων που εγγυάται πλήρη υβριδική εμπειρία και αμιγή ηλεκτρική κίνηση κατά το ξεκίνημα, τις χαμηλές ταχύτητες και στη διαδικασία του παρκαρίσματος.

Advertisement

Το δεύτερο αφορά στο Plug-in Hybrid 4xe που συνδυάζει θερμικό κινητήρα για τους εμπρός τροχούς και ηλεκτρικό για τους πίσω, έχοντας μέγιστη συνδυαστική ισχύ 190 ή 240 HP. Το αποτέλεσμα είναι ένα πανίσχυρο 4κίνητο SUV με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες αλλά και αμιγώς ηλεκτρική καθημερινότητα με ελάχιστο κόστος μετακίνησης, χάρη στην μπαταρία των 11,4 kWh.

Και τα δυο συστήματα του νέου Jeep Renegade έχουν βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, κάτι που σε συνδυασμό με τα νέα ελαστικά ενεργειακής κλάσης Α+ ευνοούν περαιτέρω την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και τον περιορισμό των εκπομπών CO2.

Το νέο Jeep Renegade διατίθεται ήδη προς παραγγελία, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 28.900 ευρώ για την έκδοση e-Hybrid (από 28.290 ευρώ με  προωθητική ενέργεια λιανικής) και από τις 45.900 ευρώ για την Plug-in Hybrid 4xe. Σημειώστε πως όλα τα Renegade καλύπτονται από 4 χρόνια (ή 160.000 km) εγγύησης για τα μηχανικά μέρη και 4 χρόνια οδικής βοήθειας, προκριμένου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Advertisement

Βέβαια, αυτό που διαχρονικά κάνει το Jeep Renegade να ξεχωρίζει, είναι το αυθεντικό μοναδικό στιλ, με σαφείς αναφορές στο θρυλικό Willys αλλά και με στοιχεία από το αειθαλές Wrangler. Όλα τα παραπάνω σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό και μοντέρνο πακέτο, με κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές καθώς και μια συνολικά αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής στο προσεγμένο και φιλόξενο σαλόνι του.