Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βασέρ: Κανένα πρόβλημα από την συνύπαρξη Λεκλέρ-Χάμιλτον

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βασέρ: Κανένα πρόβλημα από την συνύπαρξη Λεκλέρ-Χάμιλτον

FORMULA 1

Βασέρ: Κανένα πρόβλημα από την συνύπαρξη Λεκλέρ-Χάμιλτον

FORMULA 1

Η Ferrari το 2025 θα έχει ένα στρατοσφαιρικό οδηγικό δίδυμο. Πολλοί ανησυχούν μήπως η συνύπαρξη δύο κορυφαίων οδηγών στην Scuderia δημιουργήσει προβλήματα. Όχι, όμως, ο Φρεντ Βασέρ.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της Ferrari βλέπει μόνο πλεονεκτήματα στο δίδυμο των Λεκλέρ-Χάμιλτον. Μεγαλύτερο από αυτά, σύμφωνα με τον Γάλλο, είναι το ότι ο ένας θα πιέζει τον άλλον συνεχώς, με την ομάδα να βγαίνει κερδισμένη στο τέλος.

«Δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα. Θα παίρνουμε περισσότερους βαθμούς με δύο κορυφαίους οδηγούς παρά με… ενάμισι» δήλωσε ο Βασέρ. «Το ίδιο συμβαίνει και τώρα σε εμάς με τους Σαρλ και Κάρλος. Πιέζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε αγώνα και η ομάδα επωφελείται αυτού στο τέλος» συμπλήρωσε.

Το περιβάλλον της F1 είναι έτσι κι αλλιώς εξόχως ανταγωνιστικό. Για τον Βασέρ, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα μέσα στην ομάδα πρέπει να είναι στατικά. «Εάν ένας από τους δύο οδηγούς υστερεί και η κατάσταση είναι δεδομένη από την αρχή του χρόνου τότε ο άλλος επαναπαύεται» υπογράμμισε ο Βασέρ.

Advertisement
Advertisement

«Κατά συνέπεια προτιμώ δύο πολύ δυνατούς οδηγούς στην ίδια ομάδα. Η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας θα είναι μεγαλύτερη» κατέληξε ο Γάλλος.

Ο Βασέρ δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Κάρλος Σάινθ για τον επαγγελματισμό με τον οποίον αντιμετώπισε την πρόσληψη του Χάμιλτον από την Ferrari. «Είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για εμάς μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι μέχρι και το τέλος της σεζόν» σημείωσε ο επικεφαλής της Scuderia.