Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σοκ: Ο γιος του Ραλφ Σουμάχερ αποκαλύπτει ότι η μητέρα του χτυπούσε τον πατέρα του!

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Ο γιος του Ραλφ Σουμάχερ αποκαλύπτει ότι η μητέρα του χτυπούσε τον πατέρα του!

FORMULA 1

Σοκ: Ο γιος του Ραλφ Σουμάχερ αποκαλύπτει ότι η μητέρα του χτυπούσε τον πατέρα του!

FORMULA 1

Αίσθηση προκάλεσε ο γιος των Ραλφ και Κόρα Σουμάχερ, Ντέιβιντ, με ανάρτησή του στο Instagram στην οποίαν αποκάλυψε ότι η μητέρα του φερόταν καταχρηστικά τόσο στον ίδιον όσο και στον Ραλφ!

Advertisement
Advertisement

Ο Ραλφ Σουμάχερ απασχόλησε την δημοσιότητα όταν το καλοκαίρι αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ότι είναι γκέι. Ο πρώην οδηγός των Jordan, Williams και Toyota είναι σε σχέση με τον Ετιέν Μπουσκέ-Κασάν. Παρευρέθηκαν ως ζευγάρι, μάλιστα, στον γάμο της κόρης του Μίχαελ Σουμάχερ, Τζίνα-Μαρία.

Βέβαια, μετά την αποκάλυψη του Ραλφ, δεν άργησε να απασχολήσει την δημοσιότητα και η πρώην σύζυγός του, Κόρα. Το πρώην φωτομοντέλο -και νυν μοντέλο στο onlyfans- δήλωνε προς πάσα κατεύθυνση ότι αισθάνεται προδομένη από τον Ραλφ και ότι χαράμισε τα καλύτερά της χρόνια μαζί του.

Στο δυστυχές αυτό «ξεκατίνιασμα» ήρθε τώρα να προστεθεί και ο γιος του ζευγαριού Ντέιβιντ Σουμάχερ. Ο Ντέιβιντ είχε αρχικά δηλώσει δημόσια την στήριξή του προς τον πατέρα του. Ωστόσο τώρα το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Advertisement
Advertisement

Με δημοσίευσή του στο Instagram -την οποίαν πλέον έχει διαγράψει- ο Ντέιβιντ στηρίζει για μία ακόμη φορά τον πατέρα του ενώ δηλώνει, παράλληλα, ότι η μητέρα του έχει ψυχολογικά προβλήματα!

«Κανονικά δεν θα ήθελα να μιλάω για οικογενειακά θέματα δημοσίως» ξεκινάει στην δήλωσή του ο Ντέιβιντ. «Δυστυχώς, όμως, η μητέρα μου το βλέπει διαφορετικά. Και πρέπει να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό. Θέλω απλά να ζήσω τη ζωή μου ειρηνικά χωρίς να με ρωτάνε για τις κατηγορίες της μητέρας μου προς εμένα και τον πατέρα μου» συνεχίζει.

Αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε την αστυνομία!

«Η μητέρα μου έχει ψυχικά προβλήματα για όσον καιρό μπορώ να θυμηθώ. Το 2015, όταν οι γονείς μου χώρισαν, η μητέρα μου με απείλησε ότι εάν δεν ζούσα μαζί της θα κατέστρεφε το όνειρό μου να γίνω οδηγός αγώνων. Δεν ήθελα να είμαι πια κοντά της επειδή δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση για να με φροντίσει. Και δεν ήθελα να μεγαλώσω σε ένα περιβάλλον όπου το μόνο που θα μας απασχολούσε όλη την ημέρα θα ήταν το πόσο κακός άνθρωπος είναι ο πατέρας μου» συμπλήρωσε.

Advertisement

Λίγο παρακάτω ο Ντέιβιντ κάνει και την σοκαριστική αποκάλυψη: «Υπήρξε ένα περιστατικό στο οποίο η μητέρα μου ήθελε να με πάρει μακριά από τον πατέρα μου παρά την θέλησή μου. Η κατάσταση ξέφυγε και έπρεπε να καλέσουμε την αστυνομία καθώς εκείνη χτυπούσε ασταμάτητα τον πατέρα μου!»

Ο Ντέιβιντ συνεχίζει λέγοντας ότι ο Ραλφ πάντα τον παρότρυνε να δίνει κι άλλες ευκαιρίες στην σχέση με την μητέρα του. «Δεν το έπραττα, όμως, επειδή δεν ήθελα να περάσω τα ίδια. Και ο τρόπος που εκείνη συμπεριφέρεται σήμερα είναι απόλυτη ντροπή: οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και 9 χρόνια. Σας παρακαλώ αφήστε μας ήσυχους να ζήσουμε τις ζωές μας! Θα σας αφήσουμε κι εμείς ήσυχους» καταλήγει η δημοσίευση του Ντέιβιντ Σουμάχερ.

Advertisement