Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ρικιάρντο: Φάε σκ… Ζακ! (+video)

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρικιάρντο: Φάε σκ… Ζακ! (+video)

FORMULA 1

Ρικιάρντο: Φάε σκ… Ζακ! (+video)

FORMULA 1

Στο Μόντρεαλ ο Ζακ Βιλνέβ αναρωτήθηκε δημόσια για ποιο λόγο ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι ακόμη στην F1. Και ο Αυστραλός φρόντισε να του απαντήσει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις!

Advertisement
Advertisement

Ο πρωταθλητής του 1997 είναι γνωστός για τον… αμείλικτο τρόπο με τον οποίον σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις στην F1. Έτσι, πριν από τις κατατακτήριες του Μόντρεαλ ο Βιλνέβ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

«Για ποιο λόγο είναι στην F1;» αναρωτήθηκε ο Καναδός μιλώντας στο SkySports F1. «Ακούμε το ίδιο πράγμα εδώ και 4-5 χρόνια για εκείνον. Ότι πρέπει να φτιάξουν ένα μονοθέσιο που να του ταιριάζει καλύτερα. Αυτό αξίζει να το κάνεις μόνο για κάποιον σαν τον Χάμιλτον. Δεν θα το κάνεις για κάποιον που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αφού δεν μπορεί ας πάει σπίτι του και ας αφήσει κάποιον άλλον να πάρει τη θέση του» συνέχισε ο… χείμαρρος Ζακ!

Όμως ο Βιλνέβ δεν σταμάτησε εκεί. «Όλοι λένε για τις δύο πρώτες σεζόν του Ρικιάρντο. Κέρδισε τον Φέτελ ο οποίος έκανε extreme επιλογές στο στήσιμο μήπως και πάρει καμία νίκη το 2014. Μετά κέρδισε για μισή σεζόν έναν 18χρονο Φερστάπεν. Και ύστερα τίποτε. Δεν έχει κερδίσει κανέναν από τότε» κατέληξε ο Βιλνέβ.

Advertisement
Advertisement

Με λίγα λόγια ο Βιλνέβ πιστεύει ότι ο Ρικιάρντο «τίποτε δεν έχει και να τελειώνει» όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Αλέφαντος. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το… κάρμα αφυπνίζεται! Και ο Ρικιάρντο κατάφερε λίγες ώρες μετά να πάρει την 5η θέση εκκίνησης για το καναδικό GP.

Όπως αναμενόταν οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν τα όσα είχε πει ο Βιλνέβ νωρίτερα. Και ο Ντάνιελ δεν παρέλειψε να απαντήσει στον… παλιόφιλό του. «Δεν θα του δώσω αξία. Πήρα την 5η θέση και είμαι γρήγορος από την αρχή του τριημέρου. Απέχω 2 δέκατα από την pole. Μπορεί να φάει σκ@τ@!» δήλωσε ο Ντάνι με το γνωστό του χαμόγελο.