ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Οζιέ μπροστά έπειτα από μάχη με Τάνακ (+video)

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Οζιέ μπροστά έπειτα από μάχη με Τάνακ (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Σαρδηνίας: Ο Οζιέ μπροστά έπειτα από μάχη με Τάνακ (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σεμπαστιέν Οζιέ έκλεισε επικεφαλής την δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Σαρδηνίας έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Οτ Τάνακ. Καταστροφή για Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Σαρδηνίας επεφύλασσε μία συγκλονιστική μάχη μεταξύ των Οζιέ και Τάνακ αλλά και πολλά απρόοπτα. Μεγαλύτερο από αυτά ήταν η εγκατάλειψη του Τιερί Νεβίλ στην τέταρτη δοκιμασία του πρωινού σκέλους.

Ο Νεβίλ τα πήγαινε εξαιρετικά μέχρι εκείνο το σημείο. Είχε ανέβει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και με τον Έβανς να μην έχει καλό ρυθμό, η εξασφάλιση μεγαλύτερης διαφοράς στη βαθμολογία του πρωταθλήματος για τον Βέλγο έμοιαζε σίγουρη. Ωστόσο όλα πήγαν στράφι στην 8η ειδική του αγώνα όταν ο Τιερί έκανε λάθος που τον οδήγησε σε εγκατάλειψη.

Έτσι, τώρα το πλεονέκτημα είναι στον Έβανς ο οποίος έκλεισε την ημέρα στην 4η θέση πίσω από τον Σόρντο. Ο Νεβίλ θα έχει την ευκαιρία να περιορίσει τη ζημιά στην αυριανή Super Sunday. Ωστόσο πρέπει να είναι προσεκτικός. Ένα νέο πιθανό λάθος του, θα στοιχήσει πολύ ακριβά.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια τα βλέμματα θα είναι στραμμένα κυρίως επάνω στους Οζιέ και Τάνακ κατά την αυριανή ημέρα. Οι δύο οδηγοί είχαν μία συγκλονιστική μονομαχία κατά το πρωινό σκέλος κερδίζοντας εναλλάξ τις 4 πρώτες ειδικές.

Το απόγευμα, όμως, ο Γάλλος της Toyota ήταν καταιγιστικός και κατόρθωσε να ολοκληρώσει την 12η ειδική, 17,1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Τάνακ. Η διαφορά δεν είναι απαγορευτική για τις ελπίδες νίκης του Εσθονού αύριο. Ωστόσο ο Οζιέ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Η αυριανή τρίτη και τελευταία ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει 4 δοκιμασίες. Η τελευταία εξ αυτών θα είναι η Power Stage που δίνει τους bonus 5 βαθμούς στον νικητή της.