Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ραλφ Σουμάχερ: Αποκάλυψε ότι είναι γκέι

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ραλφ Σουμάχερ: Αποκάλυψε ότι είναι γκέι

FORMULA 1

Ραλφ Σουμάχερ: Αποκάλυψε ότι είναι γκέι

FORMULA 1

Στην αποκάλυψη ότι είναι γκέι προχώρησε χθες ο Ραλφ Σουμάχερ με ανάρτησή του στο Instagram.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός πρώην οδηγός της F1 και αδελφός του πολυπρωταθλητή Μίχαελ Σουμάχερ ανέβασε μία φωτογραφία η οποία δείχνει εκείνον και τον σύντροφό του να κοιτάζουν μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Στην ανάρτηση γράφει: «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις δίπλα σου τον σωστό σύντροφο με τον οποίον μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα». Ο 49χρονος Ραλφ ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια με την Κόρα-Καρολίν Μπρίνκμαν και έχουν μαζί έναν γιο, τον Ντέιβιντ.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2015, ενώ ο Σουμάχερ μετά το τέλος της 10ετούς του καριέρας στην F1, εργάζεται ως προπονητής οδηγών και σχολιαστής στη γερμανική τηλεόραση.

Advertisement
Advertisement

Ο σύντροφος του Ραλφ, λέγεται Ετιέν και σύμφωνα με σχόλιο της Κάρμεν Γκάις (τηλεοπτικής περσόνας στη Γερμανία) το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. «Έχεις τον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, Ετιέν. Έπειτα από 2 χρόνια μπορείτε επιτέλους να δείξετε την αγάπη σας στον κόσμο» έγραψε η Γκάις.

Ο Ραλφ Σουμάχερ οδήγησε στην F1 για της Jordan, William και Toyota από το 1997 έως το 2007. Είναι μόλις ο τρίτος οδηγός στην ιστορία του σπορ που δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Οι άλλοι δύο ήταν η Λέλα Λομπάρντι και ο Μάικ Μπέτλερ.