Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε βγαίνει η ταινία των Πιτ-Χάμιλτον για την F1;

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε βγαίνει η ταινία των Πιτ-Χάμιλτον για την F1;

FORMULA 1

Πότε βγαίνει η ταινία των Πιτ-Χάμιλτον για την F1;

FORMULA 1

Εάν εκτός από την F1 είστε και λάτρες της μεγάλης οθόνης, σίγουρα θα έχετε μάθει για την ταινία που ετοιμάζουν εδώ και δύο χρόνια οι Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον με θέμα την F1.

Advertisement
Advertisement

Οπότε καλό θα ήταν να μην κανονίσετε κάτι για την 25η Ιουνίου του 2025. Βλέπετε η εταιρία παραγωγής, Apple Original ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η ημερομηνία της παγκόσμιας πρεμιέρας για την εν λόγω ταινία. Δύο ημέρες αργότερα η -ανώνυμη ακόμη- ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της και στις ΗΠΑ.

Από το 2022 έχουμε μάθει ορισμένα πράγματα σχετικά με την ταινία αυτή, η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο τον Χάμιλτον- θα είναι η καλύτερη που έχει γυριστεί ποτέ για την F1. Το καστ αλλά και οι συντελεστές της δείχνουν να δικαιολογούν την αισιοδοξία του Λιούις. Πρωταγωνιστής θα είναι, όχι άλλος από τον Μπραντ Πιτ, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο οποίος σκηνοθέτησε και το εξαιρετικό Top Gun: Macerick.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι οι παραγωγοί της ταινίας έχουν πάρει ειδική άδεια από την F1 ώστε μέρος των γυρισμάτων να διεξάγεται κατά τη διάρκεια πραγματικών τριημέρων F1. Δεν γίνεται να βρείτε κάτι πιο ρεαλιστικό από αυτό, ομολογουμένως.

Advertisement
Advertisement

Ο Πιτ θα ενσαρκώσει έναν βετεράνο οδηγό F1, ο οποίος πείθεται να επιστρέψει στους αγώνες για να βοηθήσει έναν νεαρό rookie τον οποίον θα παίζει ο Ντάμσον Ίντρις. Οι δυο τους θα οδηγούν για μία φανταστική ομάδα η οποία θα λέγεται APXGP.

Τρεις εταιρίες έχουν συνεργαστεί για την παραγωγή της ταινίας. Η Jerry Bruckheimer Films, η Plan B Entertainment και η Dawn Apolo Films. Η τελευταία ανήκει σε όχι άλλον από τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Χάμιλτον είναι και ειδικός σύμβουλος στην παραγωγή της ταινίας ώστε να διασφαλίσει ότι αυτή θα πληροί τα υψηλά στάνταρ του σπορ αλλά και ότι θα είναι όσο πιο αληθοφανής γίνεται. Υπομονή για έναν χρόνο ακόμη, λοιπόν, μέχρι την πρεμιέρα της!