Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πέρεζ: Και πάλι σε μπελάδες;

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πέρεζ: Και πάλι σε μπελάδες;

FORMULA 1

Πέρεζ: Και πάλι σε μπελάδες;

FORMULA 1

Το GP του Βελγίου ήταν μία τέλεια σύνοψη της μέχρι τώρα σεζόν του Τσέκο. Ανέλπιστα δυνατό ξεκίνημα που καταλήγει στα… αζήτητα; Έχει μπει ξανά σε μπελάδες ο Μεξικανός;

Advertisement
Advertisement

Πολλοί θεώρησαν ότι η δεύτερη θέση στις κατατακτήριες του Σπα-Φρανκοσάν ήταν η επιβεβαίωση της επιστροφής του Πέρεζ στα καλά αποτελέσματα. Μία επίδοση η οποία θα έκανε τους επικριτές του να σωπάσουν.

Ωστόσο ο ρυθμός αγώνας του Μεξικανού δεν ήταν καθόλου καλός. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να δώσει μάχη για μια θέση στο podium αλλά όσο περνούσαν οι γύροι, έπεφτε στην κατάταξη. Εν τέλει τερμάτισε στην 8η θέση η οποία έγινε 7η μετά τον αποκλεισμό του Ράσελ, ενώ σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά για τον Χέλμουτ Μάρκο. «Κατέρρευσε εντελώς στον αγώνα» δήλωσε ο Αυστριακός για τον οδηγό του. Και σίγουρα τέτοια δημόσια σχόλια θα έκαναν οποιονδήποτε οδηγό του προγράμματος της Red Bull να αισθάνεται άβολα.

Advertisement
Advertisement

Ο Πέρεζ δήλωσε σίγουρος ότι θα οδηγεί για την Red Bull και μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ωστόσο έχουν αρχίσει ήδη να (επανα)κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να παίρνει την θέση του στην μεγάλη ομάδα.

«Δεν ξέρω ποιο αυτοκίνητο θα οδηγώ στο Ζαντβούρ αλλά σίγουρα θα έχω ένα» δήλωσε αινιγματικά ο Αυστραλός στο Βέλγιο. Επιπλέον ο Ρικιάρντο έφυγε από το Σπα παρέα με τον Φερστάπεν ενώ λίγο νωρίτερα εθεάθη να συζητά με τους Χόρνερ και Μεκίζ.

Οι Χόρνερ-Φερστάπεν ήταν μέχρι στιγμής οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του Πέρεζ εντός της Red Bull. Θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν τον Τσέκο ή έχουν ήδη πάρει την απόφαση να προχωρήσουν παρακάτω σκεπτόμενοι το πρωτάθλημα κατασκευαστών;