Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Λεκλέρ: Δείτε τον να χτυπάει τη Ferrari του! (+video)

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λεκλέρ: Δείτε τον να χτυπάει τη Ferrari του! (+video)

FORMULA 1

Λεκλέρ: Δείτε τον να χτυπάει τη Ferrari του! (+video)

FORMULA 1

Η βόλτα του Σαρλ Λεκλέρ με την Ferrari Purosangue του περιείχε και ένα… λάθος του Μονεγάσκου, ο οποίος ακούμπησε ένα προπορευόμενό του αυτοκίνητο. Στη συνέχει έφυγε σαν κύριος!

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί της F1 είναι γνωστοί για την ακρίβεια με την οποίαν οδηγούν σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Έτσι, όλοι περιμένουν ότι τα πάντα σε ένα αυτοκίνητο δρόμου θα τους φαίνονται πολύ… αργά. Ακόμη και αν μιλάμε για την Ferrari Purosangue.

Ωστόσο ο Σαρλ Λεκλέρ απέδειξε ότι και οι οδηγοί της F1 είναι άνθρωποι τελικά. Ο οδηγός της Ferrari είχε μία περίεργη επαφή με προπορευόμενό του αυτοκίνητο μέσα στους δρόμους του Μονακό. Ο Σαρλ δεν είχε καταλάβει πιθανώς ότι το αυτοκίνητο εμπρός του ήταν σταματημένο. Έτσι, δεν άφησε το πόδι του από το γκάζι ενώ ανέβαινε στην στροφή του Grand Hotel.

Το εμπρός μέρος της Ferrari ακούμπησε με χαμηλή ταχύτητα στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μπροστά. Στη συνέχεια απλώς… συνέχισε την πορεία του. Το όλο περιστατικό καταγράφηκε από ανθρώπους που βρίσκονταν σε μπαλκόνι παρακείμενου κτηρίου.

Advertisement
Advertisement

Όπως θα περίμενε κανείς, το video έγινε viral πρώτα στο Tiktok και έπειτα στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα δύο αυτοκίνητα δεν έδειξαν να παθαίνουν ζημιές. Ωστόσο τώρα που έχει κυκλοφορήσει το video ίσως οι ασφαλιστική εταιρία του Σαρλ θα ήθελε να… αναθεωρήσει τη μεταξύ τους συμφωνία!

Ο Λεκλέρ έχει κερδίσει τους δύο σημαντικότερους αγώνες για την Ferrari φέτος, σε Μονακό και Μόντσα. Στο Μονακό, μάλιστα, πήρε τη νίκη ξεκινώντας από την pole και… χωρίς να ακουμπήσει με άλλο μονοθέσιο ή μπαριέρα μέχρι την καρό σημαία!