Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κορίνα Σουμάχερ: Τα… έψαλλε στον Βόουλς!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κορίνα Σουμάχερ: Τα… έψαλλε στον Βόουλς!

FORMULA 1

Κορίνα Σουμάχερ: Τα… έψαλλε στον Βόουλς!

FORMULA 1

Ποιος είδε την Κορίνα Σουμάχερ στο paddock της Μόντσα και δεν τη φοβήθηκε! Σίγουρα όχι ο Τζέιμς Βόουλς έπειτα από τα σχόλια που έκανε την Παρασκευή για τον Μικ.

Advertisement
Advertisement

Ο Βόουλς είχε ερωτηθεί το πρωί της Παρασκευής για τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στην επιλογή του Φράνκο Κολαπίντο ως αντικαταστάτη του Λόγκαν Σάρτζεντ. Ιδιαίτερα ενώ είχε την δυνατότητα να πάρει από την Mercedes το εφεδρικό οδηγό της, Μικ Σουμάχερ.

«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Νομίζω ότι τόσο ο Σάρτζεντ όσο και ο Μικ ανήκουν στην κατηγορία των καλών αλλά όχι ξεχωριστών οδηγών» είχε απαντήσει ο επικεφαλής της Williams. Φυσικά, το θέμα δεν άργησε να πάρει διαστάσεις. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από τις δηλώσεις του Βόουλς και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες.

Θέλοντας να προλάβει τα… χειρότερα, προφανώς, ο Βόουλς, ξεκαθάρισε μετά το FP2 το τι ακριβώς εννοούσε. Αρχικά ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά του, σημειώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να τον μειώσει. «Όταν είπα ότι δεν είναι ξεχωριστός εννοούσε ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία με κάποιον σαν τον Σένα ή τον Χάμιλτον» είχε σημειώσει.

Advertisement
Advertisement

Αλλά οι εξηγήσεις του Βόουλς δεν ήταν αρκετές για την Κορίνα Σουμάχερ. Για κακή τύχη του Βρετανού, η μητέρα του Μικ βρισκόταν κι εκείνη στο paddock της Μόντσα. Και μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης την Παρασκευή πήγε να… του πει δυο λογάκια.

Σύμφωνα με τον Κρις Μέντλαντ του motorsport.com, η Κορίνα ούτε λίγο ούτε πολύ τα… έψαλλε στον Βόουλς παρουσία αρκετών άλλων ανθρώπων του paddock. Για να μην πείτε ότι μόνο η «Ελληνίδα μάνα» θα έκανε κάτι τέτοιο. Ο Βόουλς προσπάθησε εις μάτην να την ηρεμήσει.

«Ο Κορίνα του είπε (σ.σ. του Βόουλς) τι ακριβώς σκέφτεται για το σχόλιό του καθώς εκείνος ετοιμαζόταν να φύγει από την πίστα. Και μάλιστα ενώ ήταν κόσμος μπροστά» αναφέρει ο Μέντλαντ. Είμαστε σίγουροι ότι πριν τις επόμενες δηλώσεις του, ο Βόουλς (ο οποίος έχει «αποφοιτήσει» από την σχολή δημοσίων σχέσεων του Τότο Βολφ) θα λάβει υπόψη του και την απειλή των… εξοργισμένων μαμάδων!