Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κόρα Σουμάχερ: Αισθάνομαι προδομένη από τον Ραλφ!

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κόρα Σουμάχερ: Αισθάνομαι προδομένη από τον Ραλφ!

FORMULA 1

Κόρα Σουμάχερ: Αισθάνομαι προδομένη από τον Ραλφ!

FORMULA 1

Η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ αντέδρασε για πρώτη φορά δημόσια έπειτα από το πρόσφατο coming-out του Γερμανού.

Advertisement
Advertisement

Ο Ραλφ είχε παραδεχτεί δημόσια τον προηγούμενο μήνα ότι είναι γκέι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με τον νυν σύντροφό του.

Ενώ η είδηση εξέπληξε πολλούς, αρκετοί άλλοι που γνώριζαν τον Ραλφ για χρόνια δήλωσαν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Γερμανού ήταν κοινό μυστικό στο paddock. Όπως φαίνεται, όμως, μία εξ αυτών δεν ήταν η πρώην σύζυγος του Ραλφ. Η Κόρα Σουμάχερ δήλωσε έκπληκτη από την αποκάλυψη και ας ήταν παντρεμένη με τον αδερφό του Μίχαελ Σουμάχερ για σχεδόν 15 χρόνια!

Μιλώντας στο Der Spiegel η πρώην σύζυγος του Ραλφ δήλωσε ότι αισθάνεται προδομένη από τον Γερμανό. «Φυσικά και του μίλησα για το θέμα» δήλωσε δακρυσμένη η Κόρα. «Όσο ήμασταν μαζί κυκλοφορούσαν φήμες για αυτό. Και χρόνο με τον χρόνο η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Δεν παραδεχόταν ποτέ, όμως, ότι έτρεφε αισθήματα για άλλους άντρες» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

«Εγώ πάντα τον πίστευα τυφλά. Πώς να αισθανθώ, όμως, όταν εκείνος δεν ήρθε σε εμένα πρώτα πριν κάνει την αποκάλυψη δημόσια; Ήταν μαχαιριά στην καρδιά για εμένα. Ένα coming-out επηρεάζει τους πάντες γύρω σου. Θα το εκτιμούσα εάν τουλάχιστον με προειδοποιούσε λίγο πριν. Αλλά το έμαθα δυστυχώς από τα ΜΜΕ όπως και οι υπόλοιποι» αποκάλυψε η Κόρα.

«Αισθάνομαι ότι με χρησιμοποίησε. Ότι μου έκλεψε τα καλύτερά μου χρόνια. Ήταν ειλικρινής μαζί μου; Και το πιο σημαντικό: Με αγάπησε ποτέ στα αλήθεια;» κατέληξε η πρώην του Ραλφ.

Η Κόρα Μπρίνκμαν και ο Ραλφ Σουμάχερ παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν μαζί έναν γιο, τον Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε το 2015. Η Κόρα είναι γνωστή για τις προκλητικές της φωτογραφίσεις ενώ διατηρεί και λογαριασμό στο Onlyfans.