Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

FORMULA 1

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

FORMULA 1

Αυτή είναι η Εστέλ Όγκλιβι. Και οι τελευταίες φήμες θέλουν την 22χρονη φοιτήτρια νομικής να είναι στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου στο grid!

Advertisement
Advertisement

Η Εστέλ παρακολούθησε από κοντά αρκετούς αγώνες της F2 πέρσι. Φέτος, όμως, έδωσε το παρών και στο GP της F1 στην Τζέντα. Ο λόγος άκουγε στο όνομα Όλι Μπέρμαν!

Ο 19χρονος Βρετανός είχε αντικαταστήσει στον αγώνα εκείνον τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari. Και η Εστέλ, ως κοπέλα του τότε, έκανε το ταξίδι για να τον υποστηρίξει. Ο Όλι τα είχε πάει περίφημα στον αγώνα εκείνον τερματίζοντας στην 7η θέση. Και όλα έμοιαζαν ιδανικά για το νεαρό ζευγάρι.

Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα ο Όλι και η Εστέλ χώρισαν! Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Μπέρμαν με την Haas, η Εστέλ έκανε unfollow και τον λογαριασμό της αμερικανικής ομάδας!

Advertisement
Advertisement

Μάλλον η Όγκλιβι δεν θέλει να μαθαίνει άλλο τα νέα του πρώην της. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Όλι δεν της ήταν πιστός και πώς αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους, τον Ιούλιο.

Αλλά η Εστέλ δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνη της. Στο τέλος του καλοκαιριού επέστρεψε στην αγκαλιά του Φράνκο Κολαπίντο. Ναι, καλά διαβάσατε. Επειδή η Εστέλ πριν τον Μπέρμαν, είχε σχέση με τον 21χρονο , ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι το πιο «καυτό» όνομα στο grid!

Έχουμε, λοιπόν, ένα ερωτικό τρίγωνο στην F1; Μάλλον ναι, σε περίπτωση που οι Κολαπίντο και Μπέρμαν τρέξουν ξανά μαζί -όπως έγινε στο Μπακού- σε αγώνα ως το τέλος της χρονιάς!