Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Την… είπε στον Φερστάπεν

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Την… είπε στον Φερστάπεν

FORMULA 1

Χάμιλτον: Την… είπε στον Φερστάπεν

FORMULA 1

Στον απόηχο της… νιοστής του επαφής με τον Φερστάπεν, ο Λιούις Χάμιλτον επέκρινε την συμπεριφορά του Ολλανδού, στην Ουγγαρία. Παράλληλα εξέφρασε έκπληξη για το πόρισμα των αγωνοδικών.

Advertisement
Advertisement

Ο Χάμιλτον δήλωσε σε ερώτηση που του έγινε για το πώς η Red Bull και ο Φερστάπεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την πίεση στο υπόλοιπο της σεζόν: «Πρέπει πάντα κανείς να θυμάται ότι έχει πολλούς συνεργάτες μέσα στην ομάδα του. Να φέρεται ως παγκόσμιος πρωταθλητής».

Σε επερώτηση για το τι σημαίνει αυτό, ο Χάμιλτον αρκέστηκε στο να απαντήσει: «Όχι όπως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο». Δεν αποσαφήνισε, όμως, το εάν εννοούσε τα σχόλια του Φερστάπεν προς την ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα ή τις δηλώσεις του για τους επικριτές του μετά τη λήξη αυτού.

Επειδή και ο Χάμιλτον -όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί- δεν είναι… αθώοι του αίματος. Πάνω στην ένταση της στιγμής και ο Βρετανός έχει πολλές φορές ξεφύγει στο teamradio και όχι μόνο. Παρά ταύτα ο Λιούις επέλεξε να κουνήσει το δάχτυλο στον Μαξ για το θέμα αυτό.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον ο Χάμιλτον εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι οι αγωνοδίκες στο πόρισμά τους σημείωσαν ότι ήταν ο Βρετανός εκείνος ο οποίος θα μπορούσε να έχει αποφύγει την επαφή. Πράγμα το οποίο ήταν μάλλον προφανές ακόμη και στη ζωντανή μετάδοση.

«Είχα πει αμέσως ότι ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν και ας προχωρήσουμε. Ωστόσο ο ένας οδηγός είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και ο άλλος όχι. Και ήμουν μακριά από το apex της στροφής έχοντας αφήσει χώρο. Εξεπλάγην. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε αλλά θα πρέπει να το συζητήσω με την ομάδα» δήλωσε ο Βρετανός.