Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Μαγική η νίκη μου στο Σίλβερστοουν

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Μαγική η νίκη μου στο Σίλβερστοουν

FORMULA 1

Χάμιλτον: Μαγική η νίκη μου στο Σίλβερστοουν

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την ξεχωριστή θέση που κατέχει στην καρδιά του η φετινή του νίκη-ρεκόρ στο Σίλβερστοουν.

Advertisement
Advertisement

Σε έναν ανατρεπτικό αγώνα ο Βρετανός κατάφερε να κερδίσει τον Λάντο Νόρις της McLaren για να πάρει την 9η νίκη του στο GP της πατρίδας του.

Με τον Χάμιλτον να φεύγει για την Ferrari του χρόνου, αυτή θα είναι η τελευταία του νίκη με την Mercedes εντός έδρας. Και για τον Χάμιλτον η περίσταση δεν θα μπορούσε να ήταν πιο μαγική. Στο Σίλβερστοουν ο Λιούις έβαλε τέλος στην μεγαλύτερη περίοδο χωρίς νίκη της καριέρας του, η οποία είχε ξεκινήσει στο Άμπου Ντάμπι του 2021.

«Οι πάντες έλεγαν ότι η νίκη αυτή ήταν παραμυθένια. Και ήταν πραγματικά ανέλπιστη. Στην αρχή του τριημέρου δεν ήξερα τι να περιμένω. Μετά από τόσον καιρό χωρίς νίκη διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου. Και λίγο λίγο αρχίζεις να τις πιστεύεις» δήλωσε ο Βρετανός στο Esquire.

Advertisement
Advertisement

«Όμως επιτέλους είχα μία ημέρα στην οποία μπόρεσα να αποδώσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Όλη η ομάδα απέδωσε στο μέγιστο. Και το ότι αυτό συνέβη εντός έδρας το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό» συμπλήρωσε ο Λιούις.

Ο Χάμιλτον κέρδισε και το GP του Βελγίου έπειτα από τον αποκλεισμό του Ράσελ, φτάνοντας έτσι τις δύο νίκες εντός του 2024. Η Mercedes έχει ανακάμψει έπειτα από το κακό της φετινό ξεκίνημα και όλα δείχνουν ότι τα ασημί μονοθέσια θα διεκδικήσουν και άλλες νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.