Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μπράουν: Ο Νόρις μπορεί να κερδίσει τον Φερστάπεν!

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπράουν: Ο Νόρις μπορεί να κερδίσει τον Φερστάπεν!

FORMULA 1

Μπράουν: Ο Νόρις μπορεί να κερδίσει τον Φερστάπεν!

FORMULA 1

Ο Αμερικανός επικεφαλής της McLaren σημείωσε, όμως, ότι μελλοντικές μονομαχίες των δύο οδηγών θα μπορούσαν να καταλήξουν σε επαφές!

Advertisement
Advertisement

Η πίστη που έχει ο Ζακ Μπράουν στο ταλέντο των Νόρις και Πιάστρι είναι γνωστή. Το αφεντικό της McLaren έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι πιστεύει πως η McLaren έχει το κορυφαίο οδηγικό δίδυμο στο grid.

Και η νίκη του Νόρις στο Μαϊάμι ήταν μία πρώτη δικαίωση για τον Αμερικανό. Ο Νόρις κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του, έπειτα από έναν μεγάλο αγώνα. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, όχι μόνο για τον Λάντο, αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Και φυσικά, ήταν μία πρώτης τάξεως επιβεβαίωση ότι η εξέλιξη της MCL38 οδεύει προς την σωστή κατεύθυνση.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα, λοιπόν, για την McLaren, σύμφωνα με τον Μπράουν; Μα περισσότερες νίκες εναντίον του Φερστάπεν φυσικά! Και για το αφεντικό της McLaren ο Λάντο είναι παραπάνω από ικανός για να ηγηθεί της προσπάθειας.

Advertisement
Advertisement

«Πιστεύω ότι ο Λάντο μπορεί να κερδίσει τον Μαξ στα ίσια» δήλωσε ο Μπράουν από το Μονακό όπου συμμετείχε στο Grand Prix που διεξάγεται κάθε χρόνο με μονοθέσια του παρελθόντος. «Πιστεύω ότι οι μάχες θα ήταν καταπληκτικές. Αν και νομίζω ότι ορισμένες θα είχαν άσχημη κατάληξη για έναν από τους δύο ή και για τους δύο» συμπλήρωσε.

Για τον Μπράουν ο Νόρις είναι ο πιο ταλαντούχος οδηγός στο grid. «Σε ότι αφορά καθαρά το ταλέντο ενός οδηγού, δεν έχω δει κάποιον ταχύτερο του Λάντο. Σίγουρα και ο Μαξ είναι εξίσου γρήγορος. Ωστόσο δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα το ποιος είναι καλύτερος μέχρι να τους δούμε στο ίδιο αυτοκίνητο» υπογράμμισε ο Μπράουν.

Ο Νόρις υπέγραψε πρόσφατα πολυετή ανανέωση με την McLaren η οποία τον δένει με την ομάδα έως και το τέλος του 2026. Θα καταφέρει μέχρι τότε ο Βρετανός να προβληματίσει τον Φερστάπεν για τον τίτλο;