Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αντέχει ο Λιούις σε… καυτερές φτερούγες; (+video)

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντέχει ο Λιούις σε… καυτερές φτερούγες; (+video)

FORMULA 1

Αντέχει ο Λιούις σε… καυτερές φτερούγες; (+video)

FORMULA 1

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να είναι vegan. Ωστόσο ο Βρετανός έκανε μια εξαίρεση για την δημοφιλή διαδικτυακή εκπομπή Hot Ones δοκιμάζοντας καυτερές φτερούγες κοτόπουλου!

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές διασημότητες από όλον τον κόσμο. Ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές έχουν αποδεχτεί την πρό(σ)κληση του παρουσιαστή Σον Έβανς.

Το concept είναι απλό αλλά και πολύ ενδιαφέρον. Ο καλεσμένος πρέπει να δοκιμάσει (ή και να φάει εάν αντέχει) δέκα φτερούγες κοτόπουλου βουτηγμένες σε καυτερές σάλτσες. Η 1η φτερούγα είναι η λιγότερο καυτερή και ο βαθμός… επικινδυνότητας αυξάνεται προοδευτικά μέχρι την 10η και τελευταία. Στο τραπέζι υπάρχουν κανάτα με νερό και ποτήρι με γάλα για περίπτωση έκτακτης ανάγκης!

Ο Χάμιλτον είχε λάβει -όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος- αρκετές προσκλήσεις για την εκπομπή. Ωστόσο δίσταζε να θέσει τον εαυτό του στην δοκιμασία. Επιτέλους, φέτος ο Λιούις αποφάσισε να κάνει… full send και να τα βάλει με τις καυτερές φτερούγες του Έβανς!

Advertisement
Advertisement

Και τα κατάφερε πολύ καλά μάλιστα! Φυσικά, ο Χάμιλτον τα είδε όλα στην 8η σως, την διαβόητη Da Bomb! Ωστόσο ολοκλήρωσε το challenge με επιτυχία. Στο τέλος δεν δίστασε να βάλει και επιπλέον δόση από την Da Bomb στην φτερούγα του. Κάτι για το οποίο ο Σον Έβανς -ο οποίος πρέπει να μιμείται τους καλεσμένους του- μάλλον δεν θα τον ευχαρίστησε!

Στα αξιοσημείωτα της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης του Χάμιλτον ήταν και η ατάκα του σχετικά με την φετινή Mercedes. Ο Έβανς τον ρώτησε σε ποιες στιγμές βρίσκεται σε σύγκρουση με το μονοθέσιο που οδηγεί. «Αυτήν την περίοδο; Κάθε δευτερόλεπτο» ήταν η ξεκαρδιστική απάντηση του Βρετανού.