Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ιδού Στέφανε πως θα έχεις το σκυλάκι σου Βασιλιά στο αυτοκίνητο

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού Στέφανε πως θα έχεις το σκυλάκι σου Βασιλιά στο αυτοκίνητο

Mobility

Ιδού Στέφανε πως θα έχεις το σκυλάκι σου Βασιλιά στο αυτοκίνητο

Mobility

Πολλές οι αντιδράσεις για το video στο TikTok του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον Φάρλι…

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος ότι ο κος Κασσελάκης σε video του στα κοινωνικά δίκτυα, είχε το σκυλάκι του πίσω στο αυτοκίνητο, στην αγκαλιά του, χωρίς τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, ενώ ήταν το αυτοκίνητο εν’ κινήσει. Φυσικά ο ίδιος ήταν ασφαλής αφού χρησιμοποιούσε τη ζώνη ασφαλείας για εκείνον. Όχι όμως για τον Φάρλι του. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Εμείς θα προτείνουμε τόσο στον κος Κασσελάκη, όσο και σε κάθε φίλο των ζώων ιδές για το πώς θα έχετε το κατοικίδιο του βασιλιά και πάνω απο όλα με ασφάλεια στο αυτοκίνητό.

Για την ακρίβεια, η Genesis επινόησε το κόνσεπτ Genesis X Dog. Προς το παρόν, πρόκειται μόνο για μία ιδέα, η οποία εφόσον έχει την αναμενόμενη απήχηση θα τη δούμε να λανσάρεται στις αγορές.

Advertisement
Advertisement

Επί της ουσίας, μιλάμε για μία αποσπώμενη μονάδα η οποία ενσωματώνεται στο αυτοκίνητο. Το οποίο θα είναι αποκλειστικά το αμιγώς ηλεκτρικό Genesis GV70, καθώς οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα σκυλιά είναι πολύ πιο ήρεμα, όταν ταξιδεύουν με ηλεκτρικό όχημα.

Βλέποντας το βίντεο που δημοσιοποίησε η μάρκα του Hyundai Group, παρατηρούμε αμέσως ότι το σκυλί θα μπορεί να ανεβαίνει στον προσωπικό του χώρο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μέσω μίας ράμπας από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, η οποία αποθηκεύεται εύκολα.

Η μονάδα για τη φιλοξενία του καλύτερού σας φίλου υιοθετεί το premium στοιχείο και τις πολυτέλειες του εσωτερικού του GV70. Το μαξιλαράκι στο οποίο κάθεται είναι μαλακό και θερμαινόμενο, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος έχει δερμάτινη επένδυση και είναι έτσι φτιαγμένος, ώστε το σκυλί να μην γλιστράει σε απότομες αλλαγές πορείας.

Advertisement

Από άλλες ανέσεις, διατίθεται ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, μηχανισμός για ντους με 6λιτρη δεξαμενή νερού και πιστολάκι στεγνώματος, για να μπορείτε να κάνετε μπάνιο τον τετράποδο φίλο σας όπου και αν βρίσκεστε.

Τέλος, υπάρχουν δύο πρίζες και μία θύρα USB, καθώς και αρκετός χώρος για την αποθήκευση αντικειμένων του σκύλου (π.χ. παιχνίδια, αφρόλουτρο κλπ).

Advertisement

Η Genesis δεν επέλεξε τυχαία το ηλεκτρικό GV70 για να κατασκευάσει κάτι τόσο καινοτόμο, μιας και όπως προαναφέραμε, τα κατοικίδια αισθάνονται καλύτερα στο αυτοκίνητο χωρίς τη φασαρία του κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Υπενθύμιση, πως μιλάμε για ένα ηλεκτρικό μοντέλο με μπαταρία 77,4 kWh η οποία εξασφαλίζει περίπου 445 χιλιόμετρα αυτονομίας. Με τη σειρά της, η μπαταρία τροφοδοτεί δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι αποδίδουν 490 ίππους και 700 Nm ροπής.

Αν όχι φέτος, μέχρι του χρόνου αναμένεται η Genesis να γνωστοποιήσει εάν το κόνσεπτ X Dog θα λανσαριστεί επίσημα στις αγορές για κάθε ιδιοκτήτη του GV70.

Advertisement