Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έκθεση αυτοκινήτου Αθήνας: 40 μάρκες με 200 νέα αυτοκίνητα

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκθεση αυτοκινήτου Αθήνας: 40 μάρκες με 200 νέα αυτοκίνητα

Mobility

Έκθεση αυτοκινήτου Αθήνας: 40 μάρκες με 200 νέα αυτοκίνητα

Mobility

Αυτή την εβομαδα ξεκινάει η πολυαναμενόμενη AUTO ATHINA 2024 που θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έχει γίνει στην αυτοκινητική ιστορία της χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η AUTO ATHINA 2024, είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό από αυτό το Σάββατο 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan expo, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες και φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και σχεδόν όλα τα νέα αυτοκίνητα είτε είναι υβριδικά, είτε βενζίνης- diesel, είτε ηλεκτρικά. Είναι χαρακτηριστικό πως θα παρουσιαστούν περισσότερα από 200 νέα μοντέλα σε ένα χώρο σχεδόν 13.000 τ.μ.

Η AUTO ATHINA 2024, η οποία τελεί υπό την αιγίδα των επίσημων κατασκευαστών μέσω του ΣΕΑΑ, υποδέχεται κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστές και ανερχόμενες start-up εταιρείες που παρουσιάζουν καινοτόμες και δελεαστικές λύσεις, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και ανάλογες εκθεσιακές προσφορές. Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα και τις τεχνολογίες αιχμής που εξελίσσουν.

Μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται μάρκες όπως (κατά αλφαβητική σειρά): Alfa Romeo, BMW, Buggy Motors, BYD, Citroen, CUPRA, Dacia, DFSK, DS Automobiles, Farizon, Fiat, Ford, Jeep, Honda, Hyundai, KGM, Kia, Leapmotor, Lynk & Co, Mazda, Mercedes-Benz, MG Motor, MINI, Mustang, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, SEAT, Smart, Subaru, Tesla, Volvo.
Δυναμικό παρών θα δώσουν και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο χώρο του leasing όπως οι Hertz και instacar, καθώς και οι νέες οικονομικές υπηρεσίες του BMW Group, ενώ σε ένα πρωτότυπο περίπτερο η Petropoulos Group θα παρουσιάσει, όλη την δυναμική δραστηριότητα του στο χώρο της Mobility.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα σημαντική παρουσία θα έχουν και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην aftermarket αγορά και στον χώρο των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με πλήθος εκθεμάτων, από πολυτελή και σπορ μοντέλα μέχρι προηγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε test-drive και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν όλα τα νέα μοντέλα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (ημέρα Press Day) και ώρα 18:30 από τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη και Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, στην είσοδο της έκθεσης.

Auto Athina 2024

  • 5 -13 Οκτωβρίου | Metropolitan expo
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00
  • Τιμή εισιτηρίου: 10€
  • Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.