Live Κίνηση
Περισσότερα
ACROPOLIS 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Οζιέ κερδίζει την Θήβα.

Ελλάδα 15:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Οζιέ κερδίζει την Θήβα.

ACROPOLIS 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Οζιέ κερδίζει την Θήβα.

ACROPOLIS 2024

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ κέρδισε την απαιτητική ειδική της Θήβας, χάρη στην επιλογή ελαστικών. Παραμένει στο 1-2 η Hyundai με τους Σόρντο και Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Ο Σόρντο ήταν ταχύτερος και εδώ του Νεβίλ και αύξησε την μεταξύ τους διαφορά στα 10,3 δευτερόλεπτα. «Ράλλυ Ελλάδας ε; Ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτε» σχολίασε μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας.

Η πολύ πιο αμμώδης επιφάνεια της ειδικής Θήβα έθεσε μία νέα πρόκληση στα πληρώματα. Η πρόσφυση -ιδιαίτερα εντός των στροφών- ήταν πολύ χαμηλή. Και όσοι είχαν φροντίσει να επιλέξουν και ελαστικά μαλακής γόμας είχαν λόγους να χαμογελούν.

Σίγουρα ένας εξ αυτών ήταν ο Σεμπ Οζιέ. Ο Γάλλος πήρε 10,5 δευτερόλεπτα από τον… άσπονδο φίλο του, Τιερί Νεβίλ. Νωρίτερα, στον τερματισμό της ειδικής Ρεγκίνι είχε εκφράσει και την συμπαράστασή του προς τον ατυχή Οτ Τάνακ! Σίγουρα ο οκτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής παίζει το παιχνίδι του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάταξη, ο Νεβίλ δεν τα πήγε άσχημα. Εξάλλου δεν έχει λόγο να πιέσει με τους Οζιέ, Τάνακ και Έβανς πίσω του. Απλώς να αποφύγει τις κακοτοπιές και να κρατήσει την συγκέντρωσή του.

Έπειτα από την ολοκλήρωση και την δεύτερης δοκιμασίας του πρωινού σκέλους, δεν είχαμε κάποια αλλαγή στην κατάταξη της κατηγορίας RC1. Οι Σόρντο-Νεβίλ είναι στο 1-2 με τον Οζιέ πίσω τους για 1:41,2.

Στην RC2 είχαμε αλλαγή στην πρωτοπορία με τον Σάμι Πάγιαρι να περνάει μπροστά έπειτα από το Ρεγκίνι. Ο Φιλανδός παρέμεινε μπροστά από τον Βίρβες και έπειτα από την Θήβα. Η μεταξύ τους διαφορά είναι στα 9,7 δευτερόλεπτα. Αλλά ο Γιοάν Ροσέλ τους πλησιάζει ταχύτατα. Ακολουθεί το πρώτο πέρασμα των Αγίων Θεοδώρων στις 13:05.