Live Κίνηση
Περισσότερα
ACROPOLIS 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Γιάννης Πλάγος και το Project Safety First στο Ακρόπολις

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Γιάννης Πλάγος και το Project Safety First στο Ακρόπολις

ACROPOLIS 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Ο Γιάννης Πλάγος και το Project Safety First στο Ακρόπολις

ACROPOLIS 2024

Ο Γιάννης Πλάγος και ο συνοδηγός του, Χρήστος Κουζιώνης συμμετέχουν με το «λιονταρίσιο» Peugeot 208 Rally 4 στο πιο σκληρό Ράλλυ του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Η αυλαία των αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών έπεσε και η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 10ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος WRC ξεκίνησε. Το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι, κατά κοινή ομολογία, το πιο απαιτητικό από ποτέ άλλοτε.

Αίσθηση προκαλεί η σκληρότητα των δρόμων ακόμη και σε οδηγούς παγκόσμιας κλάσης όπως οι Σεμπαστιάν Οζιέ και Τιερί Νεβίλ. Ένα στοιχείο που θα χαρακτηρίσει το Ράλλυ Ακρόπολις του 2024 που όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθεί σε αγώνα επιβίωσης όπου οι πραγματικοί survivors θα μείνουν φθάσουν στον τερματισμό.

«Οι ειδικές ήταν σκληρές, γρήγορες, απαιτητικές, όλες με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Η Hellenic Police Racing by VTP, το Project Safety Fisrt και οι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν, είμαστε όλοι έτοιμοι να ριχθούμε στη μάχη του Ράλλυ Ακρόπολις με ένα ταπεινό αλλά… «λιονταρίσιο» Peugeot 208 Rally4», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Πλάγος

Advertisement
Advertisement

«Ο πιο σκληρός αγώνας, ο πιο απαιτητικός και συνάμα πιο ευχάριστος αγώνας που θα αναδείξουμε τους πραγματικούς survivors του 2024! Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε όλοι, και ο καθένας ξεχωριστά, για το καλύτερο» συμπλήρωσε, δίνοντας ραντεβού με τους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα βουνά της Λαμίας και το Σάββατο (7/9) στην Κορινθία «και ελπίζουμε για το καλύτερο πάντοτε με γνώμονα το Safety Fisrt και έναν καλό τερματισμό».

Χθες( 5/9) ολοκληρώθηκαν τα 3,62 km του Shakedown, με κύριο χαρακτηριστικό την πολλή σκόνη, με τα πληρώματα να συνέχισαν με την πανηγυρική εκκίνηση στο EKO Service Park στη Λαμία. Με πάθος και περίσσια θέληση και υπηρετώντας την σημαντική ιδέα του Project Safety Fisrt ο Γιάννης Πλάγος, και ο συνοδηγός του Χρήστος Κουζιώνης, ρίχνονται στη μάχη του σκληρότερου αγώνα στο καλαντάρι, δοκιμάζοντας δυνάμεις, αυτοκίνητο και ελαστικά με πίστη στις δυνατότητές τους και την ελπίδα για έναν καλό τερματισμό.