Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι σταρ της Τσέλσι παίζουν με το R8!

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι σταρ της Τσέλσι παίζουν με το R8!

ΝΕΑ

Video: Οι σταρ της Τσέλσι παίζουν με το R8!

ΝΕΑ

Έχοντας αποκλειστεί πρόωρα από το Champions League, οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι έχουν… ελεύθερο χρόνο μεσοβδόμαδα και τον εκμεταλλεύτηκαν σε συνεργασία με την Audi!

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Οι παίκτες της Αγγλικής ομάδας λοιπόν, αποφάσισαν να παίξουν ένα μικρό διασκεδαστικό παιχνίδι που ονομάζεται «Audi Challenge», στο οποίο εξ αυτών, πέρασαν από τρεις δοκιμασίες.

Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: στη μία ήταν ο επιθετικός Loic Remy και ο μέσος Willian και η άλλη απαρτίστηκε από τους μέσους Eden Hazard και Nathan Ake, οι οποίοι κλήθηκαν να παίξουν… «τένις R8», τη «Γρήγορη φωτιά» και να ανταγωνιστούν για το ποιος θα μπορούσε να κάνει καλύτερα τις προκλήσεις «Long Shot».

Advertisement
Advertisement

Ας επικεντρωθούμε όμως στα αυτοκίνητα. Η Audi χρησιμοποίησε το R8 V10 Plus ως… δίχτυ κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού ποδοτένις. Άλλα μοντέλα που συμμετείχαν στο γύρισμα, ήταν το A5 Coupe, το R8 Spyder και το TT Roadster. Στο τελευταίο υπήρξε μια ζημιά, αφού ένας από τους παίκτες έσπασε το καθρέφτη καθώς προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Στο τέλος, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη θέση του οδηγού, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί…

Advertisement

Ο Νίκος Μαρινόπουλος αναλύει όλες τις αλλαγές στο νέο Audi R8, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.