Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citroen C4 πιο προσιτό από ποτέ

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citroen C4 πιο προσιτό από ποτέ

ΝΕΑ

Το Citroen C4 πιο προσιτό από ποτέ

ΝΕΑ

Το καινούργιο Citroen C4 είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρείας επειδή προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματά της σε περισσότερους πελάτες της. Τώρα μπορούν να το αποκτήσουν πολύ πιο εύκολα.

Advertisement
Advertisement

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι το πιο καυτό θέμα αυτών των ημερών και αυτό που μας απασχολεί για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας. Στη Citroen, φροντίζουν να γίνει αυτό με ακόμα πιο ευχάριστο τρόπο.

Πώς; Με το δίνουν την ευκαιρία να πάμε στον προορισμό μας με το καινούργιο αυτοκίνητό μας: Το νέο Citroen C4!

Το μικρομεσαίο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας ξεχωρίζει γι’ αυτό που είναι: Ένα αυτοκίνητο με μοναδική σχεδίαση και ταυτότητα και με όλα τα στοιχεία που έχει ένα Citroen. Αυτό σημαίνει ότι καινοτομεί σε όλους τους τομείς, από την άνεση, την τεχνολογία, την ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου, τις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας έχει θεσπίσει το πρόγραμμα «Bonus Ανταλλαγής» το οποίο προσφέρει σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Αυτό ισχύει ως τις 31 Αυγούστου 2024, αφορά σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και καλύπτει όλη την γκάμα των μοντέλων της, ακόμα και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Ami.

Χάρη στο «Bonus Ανταλλαγής» ο υποψήφιος αγοραστής δύναται να ανταλλάξει το παλιό αυτοκίνητό του με ένα ολοκαίνουριο Citroën. Μάλιστα, μπορεί να ξεκινήσει τις διακοπές του με αυτό.

Advertisement

Για το C4 το όφελος από αυτό φτάνει ως και τα 4.000 ευρώ, ανάλογα με τη έκδοσή του! Το μοντέλο προσφέρεται σε μια ολοκληρωμένη γκάμα τόσο αναφορικά με τον κινητήρα του όσο και με το επίπεδο εξοπλισμού.

Αυτή αρχίζει με τον 1.2 PureTech των 100 ίππων ο οποίος έχει μικρή κατανάλωση καυσίμου χάρη στην τεχνολογία του κινητήρα αλλά και το σύστημα Start/Stop.

Advertisement

Επίσης, διατίθεται και με τον ίδιο κινητήρα που αποδίδει 130 ίππους και έχει καλύτερες επιδόσεις. Και αυτός διακρίνεται για την τεχνολογία του και τη μικρή κατανάλωση καυσίμου.

Εκτός από τον βενζινοκινητήρα, το C4 διατίθεται και με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 PureTech ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 130 ίππους και πληροί τα αυστηρότερα όρια προστασίας του περιβάλλοντος.

Φυσικά, η Citroen δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει το C4 από τον εξηλεκτρισμό του, κάνοντάς το ακόμα πιο συμφέρον, πιο οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Advertisement

Έτσι το C4 Hybrid έχει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V το οποίο αποδίδει 136 ίππους. Σε αυτό ο 1.2 PureTech συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων και το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση καυσίμου μοντέλα της κατηγορίας.